A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713945970.0811.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Zece sfaturi simple pentru o supersilueta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
08-05-2012, ora 06:12

Zece sfaturi simple pentru o supersilueta

Articol de Madalina Irimia

Cu cat se apropie mai mult perioada picioarelor dezgolite si a abdomenului expus, cu atat curele de slabire pe care le incep femeile sunt mai drastice si mai nesanatoase, cu efecte nocive pe termen lung.

Daca nu te intereseaza goana isterica dupa fructe exotice care evapora kilogramele in plus sau dieta cu laxative si apa plata, ci vrei sa slabesti usor si armonios, iti propunem cateva idei foarte simple, care puse in practica in mod constant iti garanteaza o silueta de vis.

1. Atentie cum gandesti. Creierul este nu numai cel mai important organ sexual, dar si cel mai important organ cand vine vorba de slabit. Felul in care gandesti iti influenteaza intreaga viata. De aceea este important sa te gandesti ca dieta nu este o perioada pasagera, ci un stil de viata care iti va aduce numeroase beneficii de-a lungul timpului. In plus, cand vine vorba de exercitii fizice, gandeste-te la ele ca facand parte dintr-un moment de relaxare, si nu de stres.

2. Nu te stresa pentru micile pacate. Nu poti manca chipsuri in fiecare zi si sa te astepti sa slabesti, dar nici nu te stresa prea mult daca ai mancat o inghetata. Este bine sa te recompensezi din cand in cand cu un cocktail sau un desert minunat, in felul acesta vei fi mai putin inclinata sa trisezi.

3. Nu sta prea mult prin bucatarie. E usor sa te indrepti spre frigider de fiecare data cand esti stresata sau suparata si sa mananci ceva bun ca sa iti treaca mai usor momentul neplacut. Nu fugi spre frigider! Respira adanc, bea niste apa sau mai bine un ceai si gandeste-te daca merita sa iti strici silueta la care ai muncit, pentru mici neplaceri zilnice.

4. Consuma si grasimi. Unele grasimi sunt bune pentru tine, asa ca nu te priva. Pasta de avocado, somonul, nucile, migdalele sau semintele de in contin astfel de grasimi sanatoase, asa ca din cand in cand consuma astfel de alimente.

5. Cheama ajutoare. Cand simti ca nu mai ai chef de dieta si iti vine sa mananci cel mai mare burger posibil, cheama-ti prietenele. Ele iti vor reaminti cat de mult ti-ai dori sa slabesti si cata de multa incredere in tine insati iti va oferi implinirea acestui tel.

6. Cand esti in dubii, bea apa. Cand mai esti invitata in oras si lumea se asaza la o terasa pentru o cafea sau un suc, iar tu nu reusesti sa te decizi ce ar fi mai putin daunator pentru dieta ta, comanda apa, chiar si apa minerala, daca vrei sa iesi din rutina.

7. Educatia fizica. Daca esti prea ocupata sa mergi la sala, iesi in parc cu prietenii, catelul sau copiii. O plimbare mai lunga sau o alergare usoara contribuie mult la o silueta frumoasa.

8. Iaurt inghetat. Amesteca un iaurt cu ceva fructe de sezon si pune-l la congelator cu o lingurita in el. Vei obtine un desert foarte racoritor si delicios.

9. Tinteste spre sanatos, nu slab. Nu te obliga sa ajungi la anumite masuri, gandeste-te ca tinta ta trebuie sa fie sa fii sanatoasa si sa ai o greutate optima in raport cu inaltimea ta.

10. Fii ambitioasa. Daca nu iti pui la bataie toata ambitia, nu o sa reusesti niciodata sa schimbi ceva la corpul tau.

Sursa: acasatv.ro

     
Tag-uri: silueta, sfaturi, dieta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii