ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
12-03-2013, ora 12:45

ZEUL MACELULUI se joaca in cadrul campaniei UNITER „Artistii pentru artisti”

Articol de Madalina Irimia

UNITER lanseaza editia a XII-a a programului anual Campania Nationala „Artistii pentru artisti”, eveniment unic prin categoria de beneficiari careia i se adreseaza.

Teatrul National iasi se alatura si in acest an acestui act caritabil, oferind publicului pe 28 martie spectacolul Zeul macelului de Yasmina Reza in regia lui Cristian Hadji-Culea si scenografia Rodicai Arghir. Reprezentatia va avea loc la Sala Studio, ora 18.00. In distributie: Haruna Condurache, Oana Sandu, Calin Chirila, Constantin Puscasu. Biletele se pot achizitiona de la Agentia Teatrala (tel. 0232 255 999) si online de pe www.eventim.ro.

Organizata in jurul datei de 27 martie – Ziua Internationala a Teatrului, Campania a devenit pentru UNITER, de 11 editii incoace, nu doar sarbatorirea impresionantului univers teatral, dar, totodata, si elogierea artistilor care au recladit an de an, timp de o viata, magia teatrala.

Si in acest an Campania va beneficia de participarea teatrelor din tara care vor juca un spectacol din propriul repertoriu sub semnul Campaniei, de participarea teatrelor din Bucuresti care vor pune in vanzare biletele Campaniei pentru un spectacol cedat acesteia, precum si de un spectacol de caritate, special produs de catre UNITER. Sumele stranse din vanzarea de bilete sunt directionate catre fondul special constituit, Fondul de Solidaritate Teatrala, Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Piata Amzei.

     
Tag-uri: spectacol, teatru, Iasi, UNITER
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii