ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
02-06-2012, ora 10:53

Yvat, Brazda lui Novac si Cycler la Baia Turceasca

Articol de Madalina Irimia

Sambata, 2 iunie, incepand cu ora 21:00, Baia Turceasca devine gazda unui concert ce reuneste intr-o formula unica artisti de marca din lumea muzicii electronice romanesti: YVAT, Brazda lui Novac si Cycler, ce vor fi insotiti de videoproiectiile asigurate de artistii visuali ieseni CZC & CND.

Concertul este totodata si un eveniment aniversar, organizat de Brain Events, care implineste un an de activitate, in parteneriat cu Asociatia Compania FaPt – Fabrica de Arta si Productie Teatrala, fiind integrat in programul sustinut de Primaria Municipiului Iasi.

YVAT are in spate mai mult de 10 ani de experienta ca si producator si numeroase release-uri la labe-uri de prestigiu precum: Boltfish Recordings [UK], Cactus Island [UK], U-cover [BE], Minor [DE]. Este unul dintre putinii producatori dedicati exclusiv sintetizatoarelor analogice. Printre ultimele sale proiecte se numara colaborarea cu creatoarea de moda Irina Schrotter, pentru care s-a ocupat de partea audio a ultimei sale colectii, prezentata in cele mai importante capitale. Ultimul sau album, Collider, a aparut pe vinil, intr-o editie limitata la 150 de exemplare.

Brazda lui Novac este proiectul inceput in 1997 al lui Victor Popescu. Arhitect ca si formare, Victor s-a indreptat rapid spre productia audio, in 2003 aparand si propriul sau studio de productie, Square Sound Studio. In 2010 apare albumul sau de debut, autointitulat Brazda lui Novac, urmat in 2011 de cel de-al doilea album, Dizzy, la label-ul german Raumklang Music. Are numeroase colaborari cu artisti precum Silent Strike, Alexandrina si Artanu. Urmatoarea oprire a lui Victor, dupa Iasi, va fi direct la Moscova, unde va participa la un festival.

Cycler este proiectul constanteanului Ioan Barladeanu. A studiat design-ul la Universitatea de Arta din Iasi, iar acum locuieste si lucreaza in Bucuresti. In aprilie 2012 a lansat primul sau album pe format fizic, la acelasi label german Raumklang Music.

Biletele vor fi disponibile in seara evenimentului, la Baia Turceasca si vor putea fi achizitionate la pretul de 15 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii