ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
23-11-2012, ora 05:09

Workshopul “Hartile carierei”, la Carturesti Iasi

Articol de Madalina Irimia

Vineri, 23 noiembrie, la ora: 19.00, la Libraria Carturesti din Palas Iasi, are loc workshopul “Hartile carierei”.Evenimentul isi propune sa fie o discutie pe marginea alegerilor pe care oricine le are de facut in cariera. De data aceasta, ne vom concentra pe o cariera in IT.

"Despre ce e vorba de fapt? In destule cazuri aud ca oamenii nu stiu exact ce vor de la un job. Mai mult, nu numai cei care sunt in pozitia sa aplice pentru un job sunt nemultumiti de acest lucru, dar si potentialii angajatori. Situatia persista de ceva timp si se pare ca nu exista prea multi recruteri care sa reprezinte interesul celor care isi cauta jobul potrivit. In companii mai mari, exista in departamentul de resurse umane consultanti care pot sa ajute in clarificarea prioritatilor si definirea viselor. Dar la nivel statistic, aceste cazuri sunt rare si, de obicei, oportunitatea nu este folosita la maxim de cei care lucreaza acolo", a explicat Gabi Manole.

Gabriel Manole lucreaza de circa 10 ani in IT; a trait in Timisoara, Bucuresti si Iasi, iar de 4 ani este foarte implicat in recrutare si managementul echipelor, de unde vine si pasiunea de a vorbi despre managementul carierei.

     
Tag-uri: Carturesti, Iasi, Palas
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii