A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716206474.8584.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Weekendul aduce la Iasi Noaptea alba a Strazii Lapusneanu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
29-06-2012, ora 04:52

Weekendul aduce la Iasi Noaptea alba a Strazii Lapusneanu

Articol de Madalina Irimia

Noapte Alba a Strazii Lapusneanu va avea loc sambata, 30 iunie, si le va propune iesenilor un program diversifocat.

In cadrul evenimentului ajuns deja o traditie va fi promovat un nou circuit de vizitare a muzeelor din Iasi, denumit Traseul Unirii.

In cadrul circuitului actorul George Marici, ce il va interpreta pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, se va plimba cu o caleasca intre orele 19.00 si 22.00, pe urmatorul traseu: Muzeul de Stiinte Naturale, Str. Vasile Alecsandri, Piata Unirii, Muzeul Unirii, B-dul Carol I, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Muzeul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Muzeul Literaturii Romane, Casa Memoriala Mihail Kogalniceanu, Universitatea Veche, Muzeul de Stiinte Naturale.

Din programul evenimentului face parte si o Bataie cu flori, dedicata in acest an memorialistului Ioan Mitican. Manifestarea se va desfasura incepand cu ora 20.00 pe traseul B-dul Carol I, Str. Alexandru Lapusneanu, Piata Unirii.

Galeriile Anticariat „Dumitru Grumazescu" vor gazdui o serie de actiuni culturale in cadrul Noptii albe a Strazii Lapusneanu, precum:

19.00 - Pagini umoristice iesene - Sedinta Academiei Vechi Pastorel

20.00 - Recital de muzica clasisa sussinut de elevii Liceului Octav Bancila si studentii Conservatorului George Enescu

21.00 - Petrica Ciubotaru in ”Chirita si Ceilalti”

22.00 - Spectacol de iluzionism sustinut de Vasile Vajoga

22.00 - Parada Facliilor

23.00 - Recital de poezie

Printre participantii la eveniment se vor numara conform publicatiei Curierul de Iasi si artisti ai Operei Nationale Romane, Fanfara militara a Garnizoanei Iasi, tineri de la liceele si universitatile iesene.

Noaptea Alba a Strazii Lapusneanu este organizata de catre Primaria Municipiului Iasi, Asociatia Alexandru Lapusneanu, Muzeul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Muzeul de Istorie Naturala din Iasi.

Sursa foto: portal.radioiasi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
gigisor,  29.06.2012 17:40

in filmuletul asta, de la minutul 8:00 se vede si cum arata strada Lapusneanu de la un capat la altul inainte de razboi :) http://www.youtube.com/watch?v=ojxEnUUOKf4

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii