A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715708867.8025.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Weekend japonez la Iasi. Vezi care sunt activitatile organizate de Asociatia Himawari in cadrul Festivalului Tanabata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
06-07-2012, ora 05:01

Weekend japonez la Iasi. Vezi care sunt activitatile organizate de Asociatia Himawari in cadrul Festivalului Tanabata

Articol de Gianina Petruca

Asociatia romano-japoneza Himawari ii invita pe ieseni sa patrunda in universul fascinant al culturii nipone, cu prilejul celebrarii a 5 ani de existenta Himawari. Festivalul Tanabata – traditional versus modern – de va desfasura In intervalul 7-8 iulie 2012, intre orele 11.00 si 18.00, Casa de Cultura “Mihai Ursachi”, Iasi – Parcul Copou. Intrarea este gratuita.

Programul evenimentului:

7 iulie – Tanabata

Cu ocazia acestei manifestariiesenii pot lua parte la workshopuri de origami, dansuri traditionale nipone, shodou (caligrafie) si sumi-e (pictura in cerneala), vor putea asista la demonstratie de karate, reprezentatii de dansuri traditionale si isi vor putea testa cunostintele despre Tara Soarelui Rasare intr-un captivant joc de cultura generala, precum si o serie de alte jocuri si concursuri cu specific japonez.

„Pe langa acestea, veti putea incerca o experienta specific japoneza, avand posibilitatea de a va imbraca in costumele traditionale nipone: kimono-ul si yukata. Nu in ultimul rand, va veti putea delecta cu o inedita punere in scena a legendei Tanabata.”,au precizat organizatorii.

8 iulie – Anime & Visual Key

Publicul tanar este invitat in cea de-a doua zi sa experimenteze cu arta machiajului visual key si a face-painting-ului, sa isi etaleze talentul intr-ale desenului (manga) si sa isi dezvolte creativitatea in cadrul workshopului de origami.

„Din program nu vor lipsi nici proiectiile AMV (anime-music-video), reprezentatiile de karate si ninjutsu, si melodiile karaoke. De asemenea, invitam doritorii sa-si etaleze costumele intr-o parada cosplay / gaming.”, au adaugat organizatorii.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii