A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716160556.8191.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vernisajul expozitiei de pictura in ulei “Ritmuri cromatice”, la Ateneul Tatarasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
04-04-2013, ora 12:37

Vernisajul expozitiei de pictura in ulei “Ritmuri cromatice”, la Ateneul Tatarasi

Articol de Madalina Irimia

Ateneul Tatarasi invita publicul la luni, 8 aprilie, ora 17.00, la vernisajul expozitiei de pictura in ulei Ritmuri cromatice apartinand artistei Maria Frangopol, prezentat de prof. dr. Hortensiu Aldea. Expozitia va fi deschisa spre vizitare publicului in perioada 7 aprilie – 7 mai 2013.

Maria Frangopol este artist plastic iesean, membru al Asociatiei Artistilor Plastici, autor a sapte expozitii personale, participant la numeroase expozitii colective, avand lucrari in colectii particulare din Grecia, Canada, SUA, Elvetia, Belgia, Australia, Franta etc.

Participarea la diferite manifestari expozitionale cu lucrari in care utilizarea cu abilitate a griurilor colorate, lasa sufletul sa se bucure de transparenta si fragezimea culorilor, contrastele cautate cu grija si nu in ultimul rand caldura ce emana din picturile sale, inducand privitorului senzatia de retragere temporara din tumultul stresant al vietii moderne in linistea reconfortanta a naturii, i-au adus Mariei Frangopol nu doar satisfactia unei activitati deosebite, ci si recunoasterea calitatii acesteia prin premiile pe care le-a obtinut” (Gheorghe Balaceanu, Fragmente de suflet pentru suflet).

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii