A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716058399.3874.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

VUNK a facut spectacol in Club Motor. Afla mai multe despre cazul caritabil care i-a adus la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SOCIAL
11-05-2012, ora 13:35

VUNK a facut spectacol in Club Motor. Afla mai multe despre cazul caritabil care i-a adus la Iasi

Articol de Madalina Irimia

VUNK a concertat la Iasi in cadrul evenimentului caritabil “One Night for One Life”. Evenimentul caritabil “One Night for One Life” a avut loc ieri seara, in Club Motor, cu sprijinul Asociatiei “Salvati Copii” - Filiala Iasi. Scopul concertului a fost unul filantropic. In organizare implicandu-se 18 masteranzi din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, reuniti sub numele echipa OMONIM.

Cornel Ilie, solist VUNK:

“Venim de fiecare data la Iasi, avem si un fan club aici. Este un club chiar foarte mare, care ne place. In al doilea rand am venit pentru eveniment, pentru concerte caritabile venim intotdeauna. Pe de o parte ne pare bine ca putem sa ajutam, pe de alta parte ne pare rau ca este nevoie de acest ajutor si sunt altii care nu ajuta. Ajuta tot cei care vin si platesc bilet pentru a strange bani, ca sa ajutam un copil.”

Membrii tupei VUNK au precizat ca acesta a fost primul concert caritabil pe care l-au sustinut in afara Bucurestiului.

Beneficiara strangerii de fonduri este Delia Andreea Tobol, o fetita de 8 ani, din Iasi ce suferade chist arahnoidian de fosaposterioara, retard psihomotor. Parintii fetitei ar mai avea nevoie de 4000 de lire pentru a plati, in avans, tratamentul de specialitate (medicatie, kinetoterapie, logopedie) pentru sase luni, la o clinica din Londra.

Catalina Vasilache, team-leader echipa OMONIM

“ Scopul concertului este de ajutorare a Deliei Andreea Tobol, o fetita de 8 anisori, ce sufera de chist arahnoidian, ce implica incapacitatea ei de a merge, inclusive probleme de vorbire si vedere. Scopul evenimentului este de a strange 4000 de lire, deoarece, prin achitarea unei sume de 6000 de lire in avans pentru sase luni de tratament in Anglia se asigura o recuperare rapida mai ieftina ca in Romania.”

Radu Ovidiu Tobol, tatal Deliei:

“Vreau sa le multumesc masteranzilor de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor pentru faptul ca au ales-o pe Delia, pentu a-I oferi un echilibru.”

Pentru a afla mai multe despre cazul Deliei Andreea Tobol, accesati urmatorul link: http://www.delia-andreea-tobol.cabanova.ro/

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii