A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715942319.9575.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ultimele zile de inscriere pentru activitatile din cadrul „Saptamanii Sportului”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SPORT
17-05-2012, ora 11:33

Ultimele zile de inscriere pentru activitatile din cadrul „Saptamanii Sportului”

Articol de Madalina Irimia

In perioada 21-26 mai 2012, Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” organizeaza Saptamana Sportului Studentesc Iesean, un eveniment adresat tuturor studentilor si cadrelor didactice de la universitatile publice din Iasi.

In cadrul acestui eveniment se vor desfasura urmatoarele activitati sportive: cros, handbal, fotbal, tenis de masa, fotbal-tenis, volei, badminton, streetball si culturism.

In ultima zi a evenimentului, pe 26 mai 2012, va avea loc un cros si festivitatea de premiere pentru toate activitatile, moment la care vor fi prezente si campioanele olimpice Laura Badea si Maricica Puica.

Inscrierile incep pe 30 aprilie 2012 si se vor incheia pe 17 mai 2012 pentru fotbal, respectiv 25 mai pentru cros si 20 mai pentru restul activitatilor sportive. Programul activitatilor sportive, conditiile de participare, modalitatea de incriere, premiile oferite, precum si alte informatii despre Saptamana Sportului Studentesc Iesean gasiti pe site-ul Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, in pagina evenimentului.

Organizatorii au precizat ca Saptamana Sportului Studentesc Iesean are ca scop incurajarea unui mod de viata sanatos si, in acelasi timp, constientizarea faptului ca sportul este o parte fireasca din viata noastra care ne ajuta sa ne dezvoltam personalitatea, un mijloc de a ne arata respectul fata de sine si fata de cei de langa noi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii