ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
23-04-2012, ora 15:36

Training People Association vine la Libraria Carturesti Iasi cu o provocare pentru cei pasionati de training

Articol de Madalina Irimia

Marti, 24 aprilie, incepand cu orele 18.00, incep Serile cu gust de training, eveniment la care poate participa oricine este interesat de domeniul training, educatie non-formala, participarea fiind gratuita.

Iata ce precizari au facut membrii Training People legate de acest eveniment:

„E timpul sa ne cunoastem in mod oficial. Suntem un grup de traineri pasionati de ceea ce facem care am hotarat sa ne reunim intr-o asociatie non-guvernamentala si sa contribuim la dezvoltarea domeniului training.

Fiecare din noi a participat la un moment dat la training-uri mai putin reusite si la training-uri foarte reusite. Ce face diferenta? Care sunt motivele pentru care unele training-uri nu reusesc? Care sunt lucrurile pe care vrem sa le regasim in fiecare training si care sunt acelea pe care dorim sa le evitam?

Si venim cu prima provocare. Daca esti pasionat de training, fie ca esti trainer, fie ca esti beneficiar de training-uri, vino la Serile cu gust de training si spune-ne care sunt experientele (pozitive sau dezastruoase) pe care le-ai avut ca participant/trainer.

Asadar, oameni pasionati de training, va asteptam la prima Seara cu gust de training, sa construim principii de training, sa aflam noutati din domeniu, sa stam de vorba.”

Participarea este gratuita.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii