A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714157554.4976.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Teatrul "Luceafarul" Iasi: Spectacolele programate pentru Scoala Altfel se joaca cu casa inchisa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
24-03-2014, ora 14:45

Teatrul "Luceafarul" Iasi: Spectacolele programate pentru Scoala Altfel se joaca cu casa inchisa

Articol de Alexandra Stefanescu

Prefata la vacanta de primavara a elevilor, saptamina 7-13 aprilie, denumita Scoala altfel, a fost asezata de Ministerul Educatiei sub deviza "Sa stii mai multe, sa fii mai bun", scopul ei fiind invatarea nonformala. Vizionarea unui spectacol, intilnirile cu artistii, prezentarea atelierelor unde se confectioneaza decorurile si costumele sint, in fiecare an, puncte de mare interes pentru copii si tineri.

Teatrul "Luceafarul" a venit si in acest an cu o oferta irezistibila, care s-a dovedit a fi pe placul publicului. Nu mai putin de 14 spectacole se vor juca in intervalul pomenit, toate la sala mare, si toate sint deja sold out. Preferatele publicului sint Printul fericit dupa Oscar Wilde, Kajtus, vrajitorul dupa Janusz Korczak, Motanul incaltat dupa Charles Perrault si Sindbad marinarul dupa o poveste araba. Numarul de bilete vindute depaseste 7000, ceea ce inseamna un grad de ocupare a salii de 100 la suta. Pentru a raspunde numarului foarte mare de solicitari, Teatrul a decis sa suplimenteze la fiecare reprezentatie numarul de locuri cu cite 50 de scaune mobile. Artistii si tehnicienii trupei vor face un adevarat tur de forta, jucind si cite trei spectacole pe zi. Efortul lor va fi compensat de aplauzele acestui numeros public.

     
Tag-uri: spectacole, teatru, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  09.07.2017 18:59

wh0cd960612 cialis tablets

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii