ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
29-05-2012, ora 13:05

Targul de merchandise tRock aduce la Iasi trupele Sincarte si AIR (Almost in Rage)

Articol de Cristian Amariei

Primul targ de merchandise si domenii asociate estetic fenomenelor rock si metal din Romania, ajunge la inceputul acestei veri in Iasi. Romanian Thrash Metal Club in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain, organizeaza sambata – 9 iunie, cu incepere de la ora 10:00, Editia de Iasi a tRock.

Evenimentul va fi gazduit de catre The Rock Bar si va preceda concertul trupei bucurestene de death metal Sincarnate, concert deschis de formatia locala AIR (Almost In Rage) .

Conceptul tRock a luat fiinta in toamna anului trecut in Bucuresti, cu ocazia concertului Venom, fiind construit in jurul unui concept specific underground, si anume tape-trade-ul.

„ tRock isi doreste sa creeze de fiecare data ocazia de a uni pe parcursul unei zile atat distrourile si distribuitorii oficiali de CD/DVD/LP/MC si accesorii cat si colectionarii particulari pasionati de schimb sau vanzari de materiale audio-video noi si second hand. Desi centrat pe aceasta idee, tRock sprijina si incurajeaza orice domeniu asociat acestei miscari, cum ar fi media, literatura, fotografie, hand-made specific, tatuaj, make-up, film, pictura si altele.”,precizeaza organizatorii.

Acestia mentioneaza si faptul ca tRock ramane deschis pentru participarea oricarui doritor care „considera ca profilul acestui targ i se potriveste si isi propune ca dincolo de aspectul comercial inerent sa devina un motor si un exemplu de coeziune intr-o tara a carei scena rock si metal pare sa duca lipsa de aceasta.”

TRock se va desfasura inca de la primele ore ale diminetii si pana seara, fapt care in viziunea organizatorilor constituie premiza ideala pentru ceea ce ar trebui sa fie scopul major a unei astfel de intruniri: crearea platformei propice stabilirii de parteneriate si poate chiar mijlocirea unor legaturi de prietenie durabile.

Participantii care si-au confirmayt prezenta la evenioment pana in acest moment sunt: Beauty of Pain, Bestial Records, Darmoth Distro, Twilight 13 Media, Taine Records, Cavaleria Events, Festivalul Artmania, Axa Valaha Distro, Romanian Thrash Metal Club.

Lista ramane deschisa oricarui doritor care considera ca se incadreaza in acest concept. Participarea la targ, atat ca expozant cat si ca vizitator este gratuita. Cei care doresc sa participe ca expozanti se pot adresa organizatorilor printr-un email la contact@rtmc.ro.

Accesul la concertul Sincarnate si AIR se va face separat, costul unui bilet fiind 10 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii