A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713534307.0596.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Targul Bucovinei a ajuns la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SOCIAL
17-10-2014, ora 09:46

Targul Bucovinei a ajuns la Iasi

Articol de Cristian Amariei
In acest sfarsit de saptamana, Iasul va gazdui cea de-a IV-a editie a Targului Bucovinei. Toti cei care doresc sa isi faca provizii si sa guste preparate traditionale direct de la producatori sunt invitati in perioada 17 – 19 octombrie 2014, in parcarea Iulius Mall. Deschiderea oficiala va avea loc vineri, la ora 13.00.

Timp de trei zile, vizitatorii vor avea ocazia sa cunoasca ofertele de turism ale judetului Suceava, sa admire expozitia cu vanzare a mesterilor populari si sa achizitioneze produse gastronomice traditionale bucovinene de la zeci de producatori. Astfel, pofticiosii vor putea alege dintr-o gama variata de preparate din carne, lactate, legume si muraturi, fructe, peste, produse de panificatie si patiserie, must, sucuri naturale, miere de albine etc.

Artisti populari iscusiti vor impresiona publicul cu maiestria lor in a confectiona obiecte reprezentative pentru zona lor de provenienta: icoane, sculpturi in lemn, impletituri, tesaturi, straie si multe altele.

Vineri, sambata si duminica, intre orele 13.00 – 20.00, Targul Bucovinei va include si spectacole de muzica folclorica si dansuri populare. Fanfara Stamate din Fantanele, scoala Populara de Arta „Ion Irimescu” si Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava sunt cei care ii vor invita la cantec si joc pe ieseni. in plus, clientii targului vor avea oportunitatea sa castige, la tombola targului, unul din cele doua week-end-uri in Bucovina, oferite de organizatori.

Renumitul targ este organizat de Consiliul Judetean Suceava, in colaborare cu Centrul Cultural Bucovina, Asociatia „Produs in Bucovina” si Iulius Mall.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii