A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716160587.5121.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Stefan Stan concerteaza la Iasi in cadrul evenimentului cu scop caritabil „In pas cu tine”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
02-05-2012, ora 11:22

Stefan Stan concerteaza la Iasi in cadrul evenimentului cu scop caritabil „In pas cu tine”

Articol de Madalina Irimia

Echipa Empathy, formata din 17 tineri masteranzi ai Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iasi, in colaborare cu Star of Hope Romania, organizeaza evenimentul cultural artistic cu scop caritabil „In pas cu tine”. Evenimentul va avea loc joi, 10 mai, la Teatrul Luceafarul din Iasi, incepand cu ora 19.00. Spectacolul se adreseaza iesenilor indiferent de varsta si preferinte artistice, oferind momente de teatru, dans si muzica.

Evenimentul va debuta in prezenta cvartetului Clasic Festiv, urmat de monologul societarului Teatrului National „Vasile Alecsandri” din Iasi, Petru Ciubotaru, si de cunoscuta trupa de dans - The Sky. Un numar de dans va fi oferit si de catre Asociatia Cutezatorii, impreuna cu Academia Show si Universitatea de Arte „George Enescu”. Finalul evenimentului va consta intr-un recital sustinut de Stefan Stan.

Obiectivul acestui evenimentului este strangerea de fonduri in vederea acoperirii partiale a costurilor pentru un transplant de celule stem, pentru Cristian Finaru, un tanar de 28 de ani, care in urma unui accident a ramas imobilizat la pat. Dupa mai multe investigatii, diagnosticul medicilor a fost unul drastic: tetraplegie flasca. Raza de speranta a venit din partea medicilor din Germania, care pentru 8.000 de euro ii pot oferi lui Cristian sansa de a duce o viata mai aproape de normalitate.

Intrarea la eveniment se face pe baza de bilet. Biletele se gasesc la Iulius Mall, et. 2 – langa Librariile Carturesti (tel. 0741 551 166), in incinta restaurantului Casa Gloria (tel. 0746 183 538), la un stand special amenjat la parterul corpului B al UAIC Iasi si la sala de spectacol (tel 0756 526 054).

De asemenea se pot face donatii in contul RO19BRDE240SV62657702400 LEI deschis pe numele Finaru Cristian Constantin. Mai multe detalii puteti afla pe pagina de facebook a evenimentului www.facebook.com/inpascutine.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii