A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713529437.5357.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Stefan Banica in concert la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
26-10-2012, ora 03:53

Stefan Banica in concert la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Concertul lui Stefan Banica din data de 29 octombrie de la Iasi se muta din Sala Polivalenta la Casa de Cultura a Sindicatelor cu noua data de 18 noiembrie 2012. Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti si prolific artisti din Romania, cu o cariera impresionanta, de peste 25 de ani, in muzica, teatru, film si televiziune. A sustinut pana in prezent mii de concerte, peste 220.000 de bilete fiind vandute doar la concertele sale traditionale de Craciun, pe care artistul le sustine an de an la Sala Palatului, de peste un deceniu, stabilind adevarate recorduri pentru Romania ca numar de concerte sustinute consecutiv si ca numar de spectatori.

Stefan Banica a lansat 13 discuri de autor, vandute in peste 500.000 de exemplare, premiate cu 5 discuri de aur si 2 de platina. In ultimii 10 ani, Stefan Banica este unul dintre putinii artisti romani care a lansat, cel putin o data la doi ani, un nou material discografic, un merit deloc de neglijat in conditiile in care in industria muzicala din Romania, si nu numai, albumele se produc din ce in ce mai rar pe fondul vanzarilor ce au scazut considerabil in ultimii ani, downloadarea ilegala a muzicii de pe internet devenind o obisnuinta.

Stefan Banica pregateste publicului sau pentru aceasta toamna o surpriza dubla: un album nou si un turneu, ce va cuprinde 9 orase din tara - Constanta, Piatra Neamt, Iasi, Bacau, Craiova, Cluj, Pitesti, Brasov, Ploiesti - in care va prezenta atat piese de pe noul sau material discografic, cat si hituri binecunoscute, indragite si asteptate de public de fiecare data in concerte.

Noul album Stefan Banica va fi al 14-lea disc de autor din cariera artistului si se va numi "Altceva". Albumul nu e numit intamplator "Altceva", ci pentru ca va fi altceva fata de material discografice lansate de Stefan Banica pana in acest moment, aducand un suflu nou, surprise si colaborari inedite, pe care le vom dezvalui in curand.

Cel mai recent cantec marca Stefan Banica, "Nu e prea tarziu", care a fost lansat cu videoclip in luna iulie, difuzat deja la radio si pe posturile tv de specialitate, se va regasi pe noul album "Altceva".

Asadar, dupa lansarea noului material discografic, Stefan Banica, impreuna cu trupa sa, vor pleca intr-un turneu de promovare a celui de-al 14-lea album de autor din cariera: "Altceva"!

Plurivalenta sa artistica, palmaresul impresionant, faptul ca este compozitorul albumelor sale si producatorul propriilor spectacole, pasiunea, daruirea şi profesionalismul in cei peste 25 de ani de cariera sunt certitudini care confirma complexitatea lui Stefan Banica, unul dintre cei mai iubiti si respectati artisti romani.

Pret/bilet:

Categoria VIP: 150 lei (VIP Package contine: cel mai recent album Stefan Banica - "Altceva", o sapca cu logo-autograf Stefan Banica, acces backstage pentru o intalnire cu artistul, inainte de spectacol, si acces la sesiunea foto si de autografe, dupa show).

Categoria 1: 100 lei

Categoria 2: 80 lei

Categoria 3: 60 lei

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii