ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
28-11-2014, ora 10:13

Spectacolele sfarsitului de an la Iasi: teatru, colinde si valsuri vieneze

Articol de Madalina Irimia
Ultimele saptamani din 2014 le vor aduce iesenilor spectacole diverse: de la teatru la colinde, de la muzica simfonica la opera.

Sambata si duminica

La Teatrul National “Vasile Alecsandri” sfarsitul lunii noiembrie vine cu doua spectacole: “Femeia Marii” si “Palaria Florentina”. Astfel, sambata, 29 noiembrie, de la ora 19.00, in sala mare a Teatrului National se joaca “Femeia Marii” dupa Henrik Ibsen. Pretul biletelor variaza intre 16 si 40 lei, in functie de locul din sala. Duminica, 30 noiembrie, iesenii sunt asteptati la “Palaria florentina”, un spectacol de Eugène Labiche, in regia lui Silviu Purcarete. Piesa poate fi vizionata in sala mare a Teatrului National, de la ora 19.00, pretul unui bilet variind intre 16 – 40 lei.

Actori de top

Luna cadourilor surprinde iesenii chiar din prima zi, cu spectacolul „Fa-mi loc!”. Acesta se va juca pe scena Teatrului National din Iasi, incepand cu ora 19.00, iar biletul costa intre 50 si 70 de lei, in functie de locul in sala. „Fa-mi loc!” spune povestea a doi tineri care se regasesc in ajunul Craciunului in cuseta unui tren de noapte. Din distributie fac parte actorii Marius Manole si Medeea Marinescu. Spectacolul este in regia lui Radu Beligan.
Pe 8 decembrie, la Iasi avem „Revizorul”, incepand cu ora 19.30, in sala mare a Teatrului National. Piesa uimeste printr-un umor dramatic, perfect construit si riguros urmarit pe tot parcursul sau. Pe scena ieseana vor urca doi dintre cei mai iubiti actori de comedie din tara: Horatiu Malaele (care semneaza si regia spectacolului) si George Mihaita. Biletul costa 100 sau 120 de lei, in functie de locul din sala si se achizitioneaza de la Casa de Cultura a Studentilor.

Concert Stefan Hrusca

Concertul „Vienna Classic Christmas” va avea la Iasi doua reprezentatii: pe 15 si 16 decembrie, incepand cu ora 19.30, tot la Teatrul National. Aflat la cea de-a VI-a editie, spectacolul are in program celebrele valsuri si polci ale dinastiei Strauss, dar si ale altor compozitori vienezi. Pretul biletelor variaza intre 60 si 200 de lei, in functie de locul din sala. Concertul “Colinde traditionale de Craciun” cu stefan Hrusca va avea loc pe 22 si 23 decembrie, incepand cu ora 20.00, la Teatrul National. Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Cultura a Studentilor si costa intre 60 si 175 de lei.

“Sunetul muzicii”

Miercuri, 10 decembrie, Opera Nationala Romana Iasi aduce in atentia publicului, in sala mare a Teatrului National, de la ora 18:30, “Sunetul muzicii” de Richard Rodgers. Pretul biletului variaza intre 10 si 60 lei in functie de locul din sala.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  09.06.2017 22:04

wh0cd6121652 allopurinol allopurinol price

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii