A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713512326.2293.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Spectacol de teatru „Titanic Vals”, la Ateneul Tatarasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
29-09-2014, ora 13:37

Spectacol de teatru „Titanic Vals”, la Ateneul Tatarasi

Articol de Madalina Irimia

Ateneul Tatarasi invita publicul vineri, 3 octombrie 2014 si duminica, 12 octombrie 20114, la ora 19.00, la doua reprezentatii a spectacolului de teatru „Titanic Vals”, de Tudor Musatescu, regie Mihaela Arsenescu-Werner.

„Personalitatea mea artistica, performantele si pretuirea publicului datoreaza o mare reverenta Mariei Sale Teatrul. Tentatia regiei provine din dorinta irepresibila de a oferi oi sansa de afirmare tinerilor actori sau aspirantilor la acest nobil statut; in felul acesta incerc sa aduc o ofranda de recunstinta pentru ceea ce mi-a fost daruit...”, Mihaela Arsenescu- Werner, regizor.

Atunci, in 1931, la Paris, mi-am pus in gind sa scriu o piesa de teatru care sa se numeasca Titanic Vals si a carei actiune sa se petreaca in provincie si, mai exact, in Cimpulungul meu natal, fiindca- oriunde as fi auzit Titanic Vals si in orice stare sufleteasca m-as fi gasit- pentru mine melodia aceasta inseamna Cimpulungul, provincia cu oamenii ei buni si rai, modesti sau ridicoli, cu intimplarile ei vesele sau triste, cu dramele si comediile ei publice sau familiale, si mai ales cu moravurile ei cuminti, dar, din pacate, din ce in ce mai otravite de politica- cucortegiile ei de farsori si demagogi- si de parvenitism, cu cohortele lui de imbecili, de venali si de agramati.(...)Cit priveste personajele- dealtminteri ca in intreaga mea literatura, de la poem la roman si de la schita la tragicomedie-, acestea au fost intotdeauna luate direct de la marea si inepuizabila mea furnizoare, care a fost, este si va fi: viata.”

(Text reprodus din programul de sala al spectacolului Teatrului National Bucuresi, stagiunea 1960- 1961), Tudor Musatescu.

Distributie:

Daniel Busuioc- Spirache

Brandusa Aciobanitei - Chiriachita

Alexandra Bandac - Dacia

Bogdan Matei - Radulescu Nercea

Roxana Caraiman - Sarmisegetuza

Tiberiu Enache - Traian

Roxana Durneac - Gena

Tudor Guramulta - Petre Dinu

Ionut Ganju- un vecin

Luca Stirbu - Decebal

Catelul Lex - Pufy

Scenografie: Catalin Tarziu

Pret bilet: 15 lei/ Bilet elevi, studenti, pensionari, someri: 10 lei

Biletele pot fi achizitionate de la casierie. Program: L-V 09.00- 17.00 si cu o ora inainte de eveniment. Telefon 0232 261 846.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
DorothyAnick,  28.02.2017 14:17

wh0cd845379 sildenafil online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii