ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
25-09-2015, ora 15:03

Sesiune de informare si instruire referitoare la oportunitati de studiu in SUA la American Corner de la Biblioteca Judeteana Iasi

Articol de Cristian Amariei
Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi, prin Compartimentul American Corner, in colaborare cu Centrul de Consiliere Educationala (FEAC) din cadrul Comisiei Fulbright Romano-Americane organizeaza, pentru elevii de liceu, in ziua de 5 octombrie 2015, intre orele 14.00-1600, o sesiune de informare si instruire referitoare la oportunitatile de studiu in Statele Unite ale Americii.

Cu aceasta ocazie, liceenii si profesorii vor afla mai multe informatii privind selectia universitatilor, procesul de admitere, pachetul de aplicatie si oportunitatile de finantare.
American Corner Iasi pune la dispozitia utilizatorilor materiale necesare pregatirii pentru testele TOEFL, SAT, LSAT, GRE, precum si alte resurse necesare pentru aprofundarea limbii engleze.

Deoarece numarul de participanti este limitat (25 de locuri), inscrierea se va face pe baza principiului „primul venit, primul inscris”.

Persoanele interesate se pot inscrie pana la data de 1 octombrie 2015, ora 16.00, direct la Compartimentul American Corner de la Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi (Bd. stefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile Comerciale), prin telefon, la numarul 0758804011 sau pe e-mail, la adresa americancorneriasi@gmail.com.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii