ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
17-04-2014, ora 14:28

Serile Filmului Romanesc, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Asociatia Studentilor Jurnalisti (ASJ) si revista de cultura contemporana Timpul din Iasi organizeaza a V-a editie a festivalului Serile Filmului Romanesc Timpul. Festivalul va avea loc in perioada 20-24 mai, in sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor din Iasi. Intrarea la film si la dezbaterile cu actorii si regizorii invitati va fi libera.

Parteneriatul dintre ASJ si Timpul aduce noutati de continut in cadrul festivalului si o noua identitate vizuala. Totodata, editia din acest an ii este dedicata regizorului Mircea Daneliuc. In program sint incluse filmele regizate de el: Patul conjugal, Marilena, Senatorul melcilor si Cele ce plutesc.

In cele cinci zile de festival vor fi proiectate filme romanesti pentru toate categoriile de virsta. Vom reveni cu programul complet al festivalului si numele invitatilor.

Editia a V-a a Serilor Filmului Romanesc Timpul este finantata de catre Primaria Municipiului Iasi, in cadrul proiectului Iasi Capitala Culturala Europeana 2021. Asociatia Studentilor Jurnalisti si revista de cultura Timpul sustin candidatura orasului Iasi la titlul de Capitala Culturala Europeana in 2021.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii