A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715724702.507.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Salonul profesorilor de arte vizuale – editia a XII -a
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
15-10-2013, ora 11:21

Salonul profesorilor de arte vizuale – editia a XII -a

Articol de Madalina Irimia

“Salonul international al profesorilor de arte vizuale” este o indelungata traditie in expunerea pe simeze a operele artistilor care traiesc sub semnul creatiei si nobilei misiuni de a face educatie prin si pentru arta.

Iasul, ca important centru universitar, valorizeaza experientele culturale regasite in operele artistilor ieseni, din tara si strainatate prin aceasta expozitie, in cadrul Sabatorilor Iasilor 2013.

Lucrarile de pictura, arte decorative, grafica, fotografie, desen si sculptura ne invita la o introspectie a universului fiecarui artist, pentru a se devoala subtila legatura dintre artist si societate prin educatie si creatie.

Lucrarile de un inalt rafinament artistic, pot fi admirate la vernisajul expozitiei salonului in data de 15 octombrie 2013, ora 18.00, in Galeria N.N. Tonitza, strada Lapusneanu nr 7 - 9, fiind prezentate de criticul de arta lector dr. Horia Costin Chiriac si profesor univ.dr.Constantin Tofan.

Expozitia organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Universitatea de Arta "George Enescu" Iasi, Uniunea Artistilor Plastici din Romania-Filiala Iasi in parteneriat cu Primaria municipiului Iasi si mass-media ieseana, este deschisa in perioada 10-20 octombrie 2013, intre orele 8-16.

     
Tag-uri: salon, arte vizuale, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii