A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714058574.674.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

"SFR Timpul" in Teatru FIX
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

SOCIAL
19-02-2015, ora 08:47

"SFR Timpul" in Teatru FIX

Articol de Madalina Irimia
Asociatia Studentilor Jurnalisti, in colaborare cu somer.info , revin cu a doua editie a serilor de scurtmetraje. Ca si la prima editie, scopul proiectului este de a va reaminti ca luna mai, in Iasi, este luna filmelor romanesti de cea mai buna calitate.

Festivalul Serile Filmului Romanesc TIMPUL cauta voluntari. Daca sunt doritori de a face parte din echipa de voluntari a festivalului, o pot face accesand site-ul www.serilefilmului.ro.

Seara de scurtmetraje va avea loc in Teatru FIX si va incepe fix la ora 19.00. La sfarsitul vizionarii, va avea loc un concurs cu premii personalizate SFR TIMPUL.

Pagina evenimentului facebook.com/events , unde vor fi anuntate scurtmetrajele din program.

Despre SFR Timpul

Festivalul Serile Filmului Romanesc este gandit in termenii sustinerii si promovarii filmului romanesc. Invitam publicul iesean la intalnirea cu principalii creatori ai cinematografiei romanesti. Faptul ca dispar spatiile in care se pot viziona filme romanesti, motiveaza o data in plus organizarea si continuarea unui astfel de eveniment. Intrarea la festival este gratuita, iar fondurile pentru organizare provin exclusiv din sponsorizari si sustineri de tip barter. An de an, din 2010 pana acum, am creat o traditie la Iasi, iar in luna mai, orasul se transforma intr-un centru al filmului romanesc. Festivalul are deja cinci editii anuale desfasurate, iar in 2015 pregatim editia a VI-a.

Incepand cu editia a V-a, festivalul beneficiaza de sprijinul de promovare si productie din partea editurii Adenium. Revista de cultura contemporana Timpul a devenit partener permanent de promovare si sustinere a festivalului.

Organizatori: Asociatia Studentilor Jurnalisti Iasi si Asociatia Revistei TIMPUL

Producator: Editura Adenium

Partener oficial: Revista de cultura contemporana TIMPUL

Participarea studentilor in cadrul evenimentelor culturale este importanta, pe plan individual, in formarea personala, dar si pe plan social, schimband profund fata unei noi generatii. Tocmai aceasta activitate este potrivita pentru depasirea programului standardizat din facultate. Apropierea studentilor si liceenilor de zona cultural-artistica deschide nenumarate cai spre o altfel de dezvoltare, o altfel de educatie.
Studentii voluntari pot crea traditie prin perseverenta, iar asta ne propunem noi la realizarea editiei a VI-a a Serilor Filmului Romanesc TIMPUL. Ne incapatanam sa credem ca am creat, prin acest festival, un brand de Iasi.

Filmele romanesti au castigat din ce in ce mai mult teren favorabil in fata telespectatorilor, a presei nationale si internationale si in fata juriilor din marile competitii mondiale de gen.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii