A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714003097.1873.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Robin and the Backstabbers, la Carturesti Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
05-12-2012, ora 17:29

Robin and the Backstabbers, la Carturesti Iasi

Articol de Madalina Irimia

"Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad”, primul disc al formatiei Robin and the Backstabbers, iese in luminis.“Bacovia Overdrive” s-a lasat cu greu imblanzit, a traversat camere friguroase, rasarituri incerte si nopti voluptoase, imbracand diverse costume pana la forma lui actuala.

Sambata, 8 decembrie, de la ora 17.00 ne intalnim cu baietii la Carturesti Iulius Mall; le ascultam povestea, ne fotografiem, le furam un autograf si poate auzim si una, doua piese.

De la infiintare (28 aprilie 2010) si pana in prezent, trupa Robin and the Backstabbers a obtinut Premiul Publicului la editia din 2010 a competitiei Stufstock Newcomers, a sustinut un concert in Reublica Moldova in cadrul festivalului “Acoperire Culturala" organizat de ICR Chisinau, a deschis pentru trupele Whitest Boy Alive (GER&NOR), Obits (USA) si British Sea Power (UK)

De asemenea, a sustinut concerte in toate orasele semnificate din Romania: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Galati, Iasi, Brasov, Constanta, Targu Mures. Trupa s-a bucurat de o aparitie speciala in revista ELLE, editia iulie 2011, de cel mai numeros public in cadrul concertelor organizate in timpul Festivalulului International de Film din Cluj (TIFF, 2011) si se numara printre artistii recomandati de catre Decat o Revista pentru a fi urmariti in anul 2012.

Robin and the Backstabbers sunt recunoscuti pentru piesele "Vanatoare Regala", "Iguana facatoare de minuni" ,"Soare cu dinti", "(in 3 minute) Masina 682", "Sat dupa Sat", care s-au aflat timp de mai multe saptamani in heavy rotation in playlisturile Radio Guerrilla, cat si pe podiumul topului aceluiasi post de radio (Top Show cu Bogdan Serban si Mihai Dinu).

Marti, 13 noiembrie, Robin and the Backstabbers au scos din sertar primul single al acestui disc – SPNZRTR – care a fost lansat impreuna cu videoclipul regizat de Barna Nemethi (Griffon&Swans) in cadrul emisiunii “Imi place sa Logout cu Bogdan Serban” pe Radio Guerrilla. Misterios, cinegetic si effervescent, cantecul a reusit sa ajunga pe locul 1 in topul singleurilor de pe iTunes in doar 24 de ore din momentul lansarii. Videoclipul poate fi vizualizat atat pe site-ul oficial al formatiei: www.robinandthebackstabbers.com, cat si pe canalul Youtube al casei de productie: http://www.youtube.com/user/fonogramstudios

In prezent, trupa se afla intr-un mic turneu de lansare al primului lor disc: 'Bacovia Overdrive vol.1: Stalingrad’’ : Bucuresti, 28 noiembrie, (The Silverchurch Club), Cluj 30 noiembrie (Flying Circus Pub), Iasi 8 decembrie (Underground Pub), Constanta 15 decembrie (Club Goblin). In Bucuresti si in Cluj, trupa l-au avut ca invitat special pe omul care le-a influentat cel mai mult propria muzica : Bry Webb (ex-Constantines).

Andrei Robin Proca (voce, chitara)

Vlad Fenesan (bass)

Florentin Vasile (chitara)

Radu Moldovan (tobe)

Vladimir Proca (tobe)

Andrei Fantana (saxofon, acordeon, chitara)

     
Tag-uri: Carturesti, Iasi, Palas
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii