A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714011317.7197.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rezultate de exceptie ale copiilor inscrisi la Palatul Copiilor din Iasi (VIDEO+FOTO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
09-05-2012, ora 16:45

Rezultate de exceptie ale copiilor inscrisi la Palatul Copiilor din Iasi (VIDEO+FOTO)

Articol de Madalina Irimia

Bilantul facut de Palatul Copiilor din Iasi pentru perioada 15 aprilie-7 mai suna mai mult decat promitator: 11 copii au castigat premii importante si trofee in urma participarii la festivaluri nationale si internationale de muzica, precum la Concursul National in Educatie la limba Engleza.

De la Zarnesti (Brasov) sau Buzau pana la San Remo sau Kiev, micii ieseni au fost laudati si premiati pentru calitatile vocale, spre bucuria si mandria parintilor si a profesorilor. Nici disciplinele precum limba engleza nu au fost neglijate, una dintre elevele Palatului Copiilor aducand la Iasi premiul I al unui prestigious concurs national de profil.

Prof. Gabriela Nichita, profesor coordinator Cerc de muzica usoara al Palatului copiilor din Iasi:

A fi profesor pentru acesti copii talentati este o provocare si o mare placere in acelasi timp. Orele de pregatire sunt dificile, intense, cu pregatire vocala, scenica s.a., insa sunt si placute, nostime. Suntem ca o familie si petrecem foarte mult timp impreuna, mai ales in deplasari. Toate lucrurile acestea ne fac sa ne simtim foarte bine, avem un colectiv bine inchegat, atat parintii cat si copiii, profesorul fiind liantul colectivului.”

Lista reusitelor nu se opreste aici: patru eleve ale Palatului Copiilor au fost selectate spre participarea la Festivalul International de Interpretare TI AMO de la Onesti. Festivalul National Mamaia Copiilor se va bucura si el de prezenta a patru solisti ieseni si a Grupului Little Stars.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Ciprian,  12.05.2012 00:31

BRAVO MELOS!!!! BRAVO COPII!!!! BRAVO IASI!!!

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii