ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
20-09-2012, ora 06:20

Revolutia spirituala la Baia Turceasca

Articol de Madalina Irimia

Sambata, 22 septembrie, incepand cu ora 21.00, Baia Turceasca va gazdui unul din concertele de exceptie ale acestui an: ARIA URBANA. Beat-uri electronice, trip-hop, dub si drum & bass sunt atribute ale muzicii generate de cei patru membri ai trupei: Toni – voce/versuri/dramba, Dani – bass/sampling/productie, Sikorsky – chitara, Dermon – percutie/sampling/ productie, care nu se feresc sa combine in piesele lor instrumente exotice si influente etnice.

Cu o activitate muzicala de peste 8 ani, ARIA URBANA este unul din cele mai reprezentative nume al undergroundului romanesc, marturie fiind nenumaratele concerte sustinute in cluburi si in festivaluri importante: Stufstock, Peninsula, FanFest, TMBase, SummerBreak, etc. De asemenea, “Revolutia spirituala”, “Certitudini”, “Victoria”, dar si alte piese s-au aflat mult timp in topul Radio Guerilla, ARIA URBANA fiind considerata una dintre cele mai in voga trupe romanesti “cu un mesaj inteligent orientat catre tinerii tentati de superficialul din ziua de azi”.

ARIA URBANA este un proiect artistic complex, electrizant, cu mixaje frenetice, versuri originale, metaforice, cu tenta spirituala, sociala si chiar politica, cu sound-uri noi ce nu pot decat sa te prinda in mrejele lor suprarealiste in spațiul inedit al Baii Turcesti.

Warm-up-ul si after-ul vor fi susținute de Keeble [Groove Playaz], iar biletele pot fi achizitionate in seara concertului, la pretul de 15 lei, de la Baia Turceasca.

Evenimentul este organizat de Brain Events, in parteneriat cu Asociatia Compania FaPt – Fabrica de Arta si Producție Teatrala, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi, si face parte dintr-un program ce are ca obiective: sustinerea formelor alternative si experimentale de teatru si arta contemporana; extinderea ideii de arta urbana, prin exploatarea spatiilor neconventionale; formarea unui public spectator-vizitator, precum si dezvoltarea unei dinamici artistice, axata pe schimburi si fluxuri culturale.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii