A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716158188.4631.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Trufe de ciocolata cu alune si cirese confiate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
28-09-2011, ora 06:47

Reteta zilei: Trufe de ciocolata cu alune si cirese confiate

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi recomanda: Trufe de ciocolata cu alune si cirese confiate

Ingrediente:

- 125 g ciocolata amaruie de buna calitate

- 2 linguri lichior Baileys Irish Cream

- 1/4 cana alune de padure

- 1/4 cana cirese confiate, tocate marunt

- 50 g ciocolata amaruie fin rasa

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata pe baie de aburi, se da deoparte, se adauga lichiorul, apoi nucile si ciresele confiate. Amestecul obtinut se lasa sa se raceasca 30 minute, apoi se formeaza bile care se dau prin ciocolata rasa. Trufele se aseaza pe un platou captusit cu folie de aluminiu si se dau la rece pentru 30 minute sau pana se intaresc.

Foto: retetedulci.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi recomanda: Trufe de ciocolata cu alune si cirese confiate

,

Ingrediente:

- 125 g ciocolata amaruie de buna calitate

- 2 linguri lichior Baileys Irish Cream

- 1/4 cana alune de padure

- 1/4 cana cirese confiate, tocate marunt

- 50 g ciocolata amaruie fin rasa

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata pe baie de aburi, se da deoparte, se adauga lichiorul, apoi nucile si ciresele confiate. Amestecul obtinut se lasa sa se raceasca 30 minute, apoi se formeaza bile care se dau prin ciocolata rasa. Trufele se aseaza pe un platou captusit cu folie de aluminiu si se dau la rece pentru 30 minute sau pana se intaresc.

Foto: retetedulci.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

- 125 g ciocolata amaruie de buna calitate

- 2 linguri lichior Baileys Irish Cream

- 1/4 cana alune de padure

- 1/4 cana cirese confiate, tocate marunt

- 50 g ciocolata amaruie fin rasa

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata pe baie de aburi, se da deoparte, se adauga lichiorul, apoi nucile si ciresele confiate. Amestecul obtinut se lasa sa se raceasca 30 minute, apoi se formeaza bile care se dau prin ciocolata rasa. Trufele se aseaza pe un platou captusit cu folie de aluminiu si se dau la rece pentru 30 minute sau pana se intaresc.

Foto: retetedulci.ro

">

Ingrediente:

- 125 g ciocolata amaruie de buna calitate

- 2 linguri lichior Baileys Irish Cream

- 1/4 cana alune de padure

- 1/4 cana cirese confiate, tocate marunt

- 50 g ciocolata amaruie fin rasa

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata pe baie de aburi, se da deoparte, se adauga lichiorul, apoi nucile si ciresele confiate. Amestecul obtinut se lasa sa se raceasca 30 minute, apoi se formeaza bile care se dau prin ciocolata rasa. Trufele se aseaza pe un platou captusit cu folie de aluminiu si se dau la rece pentru 30 minute sau pana se intaresc.

Foto: retetedulci.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii