Cronica de Iasi recomanda: Trufe de ciocolata cu alune si cirese confiate
Ingrediente:
- 125 g ciocolata amaruie de buna calitate
- 2 linguri lichior Baileys Irish Cream
- 1/4 cana alune de padure
- 1/4 cana cirese confiate, tocate marunt
- 50 g ciocolata amaruie fin rasa
Mod de preparare:
Se topeste ciocolata pe baie de aburi, se da deoparte, se adauga lichiorul, apoi nucile si ciresele confiate. Amestecul obtinut se lasa sa se raceasca 30 minute, apoi se formeaza bile care se dau prin ciocolata rasa. Trufele se aseaza pe un platou captusit cu folie de aluminiu si se dau la rece pentru 30 minute sau pana se intaresc.
Foto: retetedulci.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasi recomanda: Trufe de ciocolata cu alune si cirese confiate
,
Ingrediente:
- 125 g ciocolata amaruie de buna calitate
- 2 linguri lichior Baileys Irish Cream
- 1/4 cana alune de padure
- 1/4 cana cirese confiate, tocate marunt
- 50 g ciocolata amaruie fin rasa
Mod de preparare:
Se topeste ciocolata pe baie de aburi, se da deoparte, se adauga lichiorul, apoi nucile si ciresele confiate. Amestecul obtinut se lasa sa se raceasca 30 minute, apoi se formeaza bile care se dau prin ciocolata rasa. Trufele se aseaza pe un platou captusit cu folie de aluminiu si se dau la rece pentru 30 minute sau pana se intaresc.
Foto: retetedulci.ro
" title="Stiri despre
Ingrediente:
- 125 g ciocolata amaruie de buna calitate
- 2 linguri lichior Baileys Irish Cream
- 1/4 cana alune de padure
- 1/4 cana cirese confiate, tocate marunt
- 50 g ciocolata amaruie fin rasa
Mod de preparare:
Se topeste ciocolata pe baie de aburi, se da deoparte, se adauga lichiorul, apoi nucile si ciresele confiate. Amestecul obtinut se lasa sa se raceasca 30 minute, apoi se formeaza bile care se dau prin ciocolata rasa. Trufele se aseaza pe un platou captusit cu folie de aluminiu si se dau la rece pentru 30 minute sau pana se intaresc.
Foto: retetedulci.ro
">
Ingrediente:
- 125 g ciocolata amaruie de buna calitate
- 2 linguri lichior Baileys Irish Cream
- 1/4 cana alune de padure
- 1/4 cana cirese confiate, tocate marunt
- 50 g ciocolata amaruie fin rasa
Mod de preparare:
Se topeste ciocolata pe baie de aburi, se da deoparte, se adauga lichiorul, apoi nucile si ciresele confiate. Amestecul obtinut se lasa sa se raceasca 30 minute, apoi se formeaza bile care se dau prin ciocolata rasa. Trufele se aseaza pe un platou captusit cu folie de aluminiu si se dau la rece pentru 30 minute sau pana se intaresc.
Foto: retetedulci.ro