A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1749390572.3196.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Tarta cu ciocolata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
04-10-2011, ora 06:18

Reteta zilei: Tarta cu ciocolata

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi recomanda: Tarta cu ciocolata

Ingrediente:

Pentru aluat

200 gr faina

1/4 lingurita praf de copt

1/4 lingurita bicarbonat de sodiu

70 gr zahar pudra

10 gr zahar vanilat bourbon

70 gr unt rece, taiat cubulete

1 ou

Pentru umplutura

2 oua

un praf de sare

400 gr crema de ciocolata cu alune de padure (Nutella)

330 gr iaurt cu fructe

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190˚C.Unge cu grasime o tava de tarta.

Pentru aluat amesteca ingredientele uscate.Adauga untul si amesteca pana vei obtine un aluat sfaramicios.Adauga oul si amesteca pana ce aluatul va deveni omogen.Da aluatul la rece pana cand prepari umplutura.

Pentru umplutura bate ouale cu un praf de sare pana cand isi dubleaza volumul.Adauga crema de ciocolata urmata de iaurt.

Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina astfel incat sa obti un cerc cu diametrul putin mai mare decat diametrul tavii.Aseaza aluatul in tava iar deasupra toarna umplutura.Da tarta la copt 25 minute pana cand aluatul s-a rumenit iar umplutura s-a intarit usor.Lasa tarta sa se raceasca complet.

Pofta buna!

Sursa: retetedulci.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi recomanda: Tarta cu ciocolata

, Ingrediente:

Pentru aluat

200 gr faina

1/4  lingurita praf de copt

1/4 lingurita bicarbonat de sodiu

70 gr zahar pudra

10 gr zahar vanilat bourbon

70 gr unt rece, taiat cubulete

1 ou

Pentru umplutura

2 oua

un praf de sare

400 gr crema de ciocolata cu alune de padure (Nutella)

330 gr iaurt cu fructe 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190˚C.Unge cu grasime o tava de tarta.

Pentru aluat amesteca ingredientele uscate.Adauga untul si amesteca pana vei obtine un aluat sfaramicios.Adauga oul si amesteca pana ce aluatul va deveni omogen.Da aluatul la rece pana cand prepari umplutura.

Pentru umplutura bate ouale cu un praf de sare pana cand isi dubleaza volumul.Adauga crema de ciocolata urmata de iaurt.

Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina astfel incat sa obti un cerc cu diametrul putin mai mare decat diametrul tavii.Aseaza aluatul in tava iar deasupra toarna umplutura.Da tarta la copt 25 minute pana cand aluatul s-a rumenit iar umplutura s-a intarit usor.Lasa tarta sa se raceasca complet.

Pofta buna!

Sursa: retetedulci.ro

" title="Stiri despre Ingrediente:

Pentru aluat

200 gr faina

1/4  lingurita praf de copt

1/4 lingurita bicarbonat de sodiu

70 gr zahar pudra

10 gr zahar vanilat bourbon

70 gr unt rece, taiat cubulete

1 ou

Pentru umplutura

2 oua

un praf de sare

400 gr crema de ciocolata cu alune de padure (Nutella)

330 gr iaurt cu fructe 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190˚C.Unge cu grasime o tava de tarta.

Pentru aluat amesteca ingredientele uscate.Adauga untul si amesteca pana vei obtine un aluat sfaramicios.Adauga oul si amesteca pana ce aluatul va deveni omogen.Da aluatul la rece pana cand prepari umplutura.

Pentru umplutura bate ouale cu un praf de sare pana cand isi dubleaza volumul.Adauga crema de ciocolata urmata de iaurt.

Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina astfel incat sa obti un cerc cu diametrul putin mai mare decat diametrul tavii.Aseaza aluatul in tava iar deasupra toarna umplutura.Da tarta la copt 25 minute pana cand aluatul s-a rumenit iar umplutura s-a intarit usor.Lasa tarta sa se raceasca complet.

Pofta buna!

Sursa: retetedulci.ro

">Ingrediente:

Pentru aluat

200 gr faina

1/4  lingurita praf de copt

1/4 lingurita bicarbonat de sodiu

70 gr zahar pudra

10 gr zahar vanilat bourbon

70 gr unt rece, taiat cubulete

1 ou

Pentru umplutura

2 oua

un praf de sare

400 gr crema de ciocolata cu alune de padure (Nutella)

330 gr iaurt cu fructe 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190˚C.Unge cu grasime o tava de tarta.

Pentru aluat amesteca ingredientele uscate.Adauga untul si amesteca pana vei obtine un aluat sfaramicios.Adauga oul si amesteca pana ce aluatul va deveni omogen.Da aluatul la rece pana cand prepari umplutura.

Pentru umplutura bate ouale cu un praf de sare pana cand isi dubleaza volumul.Adauga crema de ciocolata urmata de iaurt.

Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina astfel incat sa obti un cerc cu diametrul putin mai mare decat diametrul tavii.Aseaza aluatul in tava iar deasupra toarna umplutura.Da tarta la copt 25 minute pana cand aluatul s-a rumenit iar umplutura s-a intarit usor.Lasa tarta sa se raceasca complet.

Pofta buna!

Sursa: retetedulci.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii