A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1749376691.1607.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Salata de fructe cu serbet de lamaie si busuioc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
23-07-2011, ora 17:02

Reteta zilei: Salata de fructe cu serbet de lamaie si busuioc

Articol de Luciana Ungureanu

Cronica de Iasi va recomanda o salata sanatoasa si racoritoare: Salata de fructe cu serbet de lamaie si busuioc.

Ingrediente:

• o jumatate de pepene galben

• 2 piersici

• o banana

• o portocala mare sau doua mai potrivite

• 200 gr zmeura

• cateva coaceze negre

• 2-3 linguri coniac

• pentru serbet:

• 50 ml apa

• 150 gr zahar

• sucul de la o jumatate de lamaie

• o mana de frunze de busuioc

Cum se prepara?

Tinem fructele la rece, minim o ora. Spalam fructele, le curatam de coaja, scoatem simburii - acolo unde este nevoie. Intr-un bol mare, sau intr-o salatiera, punem pepenele taiat cubulete, banana taiata rondele, portocala taiata feliute mici, piersicile taiate felii, cateva bobite de coacaze neagra si zmeura. Dam la rece pentru macar o jumatate de ora

Serbetul se prepara astfel: intr-o craticioara punem la fiert 50 ml apa, dupa care luam de pe foc si punem frunzele de busuioc, la infuzat pentru 10-15 minute. Filtram apoi apa, adaugam sucul de la o jumatata de lamaie si punem la fiert pina obtinem un sirop bine inchegat. Scoatem fructele din frigider, stropim cu coniac si adaugam la fiecare portie cite o lingura de serbet.

Sa aveti pofta!

Sursa:bucataras.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda o salata sanatoasa si racoritoare: Salata de fructe cu serbet de lamaie si busuioc.

,

Ingrediente:

•  o jumatate de pepene galben

•  2 piersici

•  o banana

•  o portocala mare sau doua mai potrivite

•  200 gr zmeura

•  cateva coaceze negre

•  2-3 linguri coniac 

•  pentru serbet:

•  50 ml apa

•  150 gr zahar

•  sucul de la o jumatate de  lamaie

•  o mana de frunze de busuioc

Cum se  prepara?

Tinem fructele la rece, minim o ora. Spalam fructele, le curatam de coaja, scoatem simburii - acolo unde este nevoie. Intr-un bol mare, sau intr-o salatiera, punem pepenele taiat cubulete, banana taiata rondele, portocala taiata feliute mici, piersicile taiate felii, cateva bobite de coacaze neagra si zmeura. Dam la rece pentru macar o jumatate de ora

Serbetul se prepara astfel: intr-o craticioara punem la fiert 50 ml apa, dupa care luam de pe foc si punem frunzele de busuioc, la infuzat pentru 10-15 minute. Filtram apoi apa, adaugam sucul de la o jumatata de lamaie si punem la fiert pina obtinem un sirop bine inchegat. Scoatem fructele din frigider, stropim cu coniac si adaugam la fiecare portie cite o lingura de serbet.

Sa aveti pofta!

Sursa:bucataras.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

•  o jumatate de pepene galben

•  2 piersici

•  o banana

•  o portocala mare sau doua mai potrivite

•  200 gr zmeura

•  cateva coaceze negre

•  2-3 linguri coniac 

•  pentru serbet:

•  50 ml apa

•  150 gr zahar

•  sucul de la o jumatate de  lamaie

•  o mana de frunze de busuioc

Cum se  prepara?

Tinem fructele la rece, minim o ora. Spalam fructele, le curatam de coaja, scoatem simburii - acolo unde este nevoie. Intr-un bol mare, sau intr-o salatiera, punem pepenele taiat cubulete, banana taiata rondele, portocala taiata feliute mici, piersicile taiate felii, cateva bobite de coacaze neagra si zmeura. Dam la rece pentru macar o jumatate de ora

Serbetul se prepara astfel: intr-o craticioara punem la fiert 50 ml apa, dupa care luam de pe foc si punem frunzele de busuioc, la infuzat pentru 10-15 minute. Filtram apoi apa, adaugam sucul de la o jumatata de lamaie si punem la fiert pina obtinem un sirop bine inchegat. Scoatem fructele din frigider, stropim cu coniac si adaugam la fiecare portie cite o lingura de serbet.

Sa aveti pofta!

Sursa:bucataras.ro

">

Ingrediente:

•  o jumatate de pepene galben

•  2 piersici

•  o banana

•  o portocala mare sau doua mai potrivite

•  200 gr zmeura

•  cateva coaceze negre

•  2-3 linguri coniac 

•  pentru serbet:

•  50 ml apa

•  150 gr zahar

•  sucul de la o jumatate de  lamaie

•  o mana de frunze de busuioc

Cum se  prepara?

Tinem fructele la rece, minim o ora. Spalam fructele, le curatam de coaja, scoatem simburii - acolo unde este nevoie. Intr-un bol mare, sau intr-o salatiera, punem pepenele taiat cubulete, banana taiata rondele, portocala taiata feliute mici, piersicile taiate felii, cateva bobite de coacaze neagra si zmeura. Dam la rece pentru macar o jumatate de ora

Serbetul se prepara astfel: intr-o craticioara punem la fiert 50 ml apa, dupa care luam de pe foc si punem frunzele de busuioc, la infuzat pentru 10-15 minute. Filtram apoi apa, adaugam sucul de la o jumatata de lamaie si punem la fiert pina obtinem un sirop bine inchegat. Scoatem fructele din frigider, stropim cu coniac si adaugam la fiecare portie cite o lingura de serbet.

Sa aveti pofta!

Sursa:bucataras.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii