Vremea in Iasi

Acum: -1 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 4 °C
 Min:  -2 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -1 °C

CURS VALUTAR

CHF 1 CHF = 4.0583 LEI

EUR 1 EUR = 4.5013 LEI

GBP 1 GBP = 5.8439 LEI

MDL 1 MDL = 0.1987 LEI

USD 1 USD = 4.0240 LEI

XAU 1 XAU = 149.8924 LEI

 

AED 1 AED = 1.0956 LEI

AUD 1 AUD = 2.8925 LEI

BGN 1 BGN = 2.3015 LEI

BRL 1 BRL = 1.0347 LEI

CAD 1 CAD = 2.9314 LEI

CHF 1 CHF = 4.0583 LEI

CNY 1 CNY = 0.6122 LEI

CZK 1 CZK = 0.1666 LEI

DKK 1 DKK = 0.6032 LEI

EGP 1 EGP = 0.5139 LEI

EUR 1 EUR = 4.5013 LEI

GBP 1 GBP = 5.8439 LEI

HRK 1 HRK = 0.5879 LEI

HUF 1 HUF = 1.4524 LEI

INR 1 INR = 0.0594 LEI

JPY 1 JPY = 3.4441 LEI

KRW 1 KRW = 0.3377 LEI

MDL 1 MDL = 0.1987 LEI

MXN 1 MXN = 0.2206 LEI

NOK 1 NOK = 0.4718 LEI

NZD 1 NZD = 2.7031 LEI

PLN 1 PLN = 1.0204 LEI

RSD 1 RSD = 0.0368 LEI

RUB 1 RUB = 0.0523 LEI

SEK 1 SEK = 0.4791 LEI

TRY 1 TRY = 1.3845 LEI

UAH 1 UAH = 0.1549 LEI

USD 1 USD = 4.0240 LEI

XAU 1 XAU = 149.8924 LEI

XDR 1 XDR = 5.6253 LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
06-08-2011, ora 05:31

Reteta zilei: Salata de fasole boabe

Articol de Luciana Ungureanu

Cronica de Iasi va recomanda o salata satioasa:Salata de fasole boabe

Ingrediente

  • 2 cani fasole uscata
  • 200 g masline
  • o ceapa rosie
  • frunze patrunjel verde
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • usturoi

Mod de preparare:

Fasolea dupa ce a fost spalata si pusa la inmuiat de seara( aruncam apa in care s-a inmuiat) , se pune la fiert cu o frunza de dafin, sare , piper si usturoi. Dupa ce e fiarta bine se scurge de apa si se rastoarna peste urmatoarea compozitie: ceapa se taie solzisori,se da cu putina sare si ulei de masline. Se adauga apoi si maslinele , se amesteca bine si se potriveste gustul de sare, piper , otet si usturoi.

La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.

Pofta mare !

Sursa:bucataras.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda o salata satioasa:Salata de fasole boabe

,

Ingrediente

  • 2 cani fasole uscata
  • 200 g masline
  • o ceapa rosie
  • frunze patrunjel verde
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • usturoi

Mod de preparare:

Fasolea dupa ce a fost spalata si pusa la inmuiat de  seara( aruncam apa in care s-a inmuiat) , se pune la fiert cu o frunza de dafin, sare , piper si usturoi. Dupa ce e fiarta bine se scurge de apa si se rastoarna peste urmatoarea compozitie: ceapa se taie solzisori,se  da cu putina sare si ulei de masline. Se adauga apoi si maslinele , se amesteca bine si se potriveste gustul de sare, piper , otet si usturoi.

La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.

Pofta mare !

Sursa:bucataras.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente

  • 2 cani fasole uscata
  • 200 g masline
  • o ceapa rosie
  • frunze patrunjel verde
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • usturoi

Mod de preparare:

Fasolea dupa ce a fost spalata si pusa la inmuiat de  seara( aruncam apa in care s-a inmuiat) , se pune la fiert cu o frunza de dafin, sare , piper si usturoi. Dupa ce e fiarta bine se scurge de apa si se rastoarna peste urmatoarea compozitie: ceapa se taie solzisori,se  da cu putina sare si ulei de masline. Se adauga apoi si maslinele , se amesteca bine si se potriveste gustul de sare, piper , otet si usturoi.

La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.

Pofta mare !

Sursa:bucataras.ro

">

Ingrediente

  • 2 cani fasole uscata
  • 200 g masline
  • o ceapa rosie
  • frunze patrunjel verde
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • usturoi

Mod de preparare:

Fasolea dupa ce a fost spalata si pusa la inmuiat de  seara( aruncam apa in care s-a inmuiat) , se pune la fiert cu o frunza de dafin, sare , piper si usturoi. Dupa ce e fiarta bine se scurge de apa si se rastoarna peste urmatoarea compozitie: ceapa se taie solzisori,se  da cu putina sare si ulei de masline. Se adauga apoi si maslinele , se amesteca bine si se potriveste gustul de sare, piper , otet si usturoi.

La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.

Pofta mare !

Sursa:bucataras.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii