Vremea in Iasi

Acum: 19 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 32 °C
 Min:  18 °C

Maine:  Max: 24 °C
 Min:  13 °C

CURS VALUTAR

CHF 1 CHF = 4.1536 LEI

EUR 1 EUR = 4.4192 LEI

GBP 1 GBP = 6.2440 LEI

MDL 1 MDL = 0.2130 LEI

USD 1 USD = 3.9942 LEI

XAU 1 XAU = 140.8031 LEI

 

AED 1 AED = 1.0874 LEI

AUD 1 AUD = 2.9237 LEI

BGN 1 BGN = 2.2595 LEI

BRL 1 BRL = 1.1870 LEI

CAD 1 CAD = 3.0897 LEI

CHF 1 CHF = 4.1536 LEI

CNY 1 CNY = 0.6433 LEI

CZK 1 CZK = 0.1633 LEI

DKK 1 DKK = 0.5923 LEI

EGP 1 EGP = 0.5103 LEI

EUR 1 EUR = 4.4192 LEI

GBP 1 GBP = 6.2440 LEI

HUF 1 HUF = 1.4290 LEI

INR 1 INR = 0.0625 LEI

JPY 1 JPY = 3.2311 LEI

KRW 1 KRW = 0.3453 LEI

MDL 1 MDL = 0.2130 LEI

MXN 1 MXN = 0.2457 LEI

NOK 1 NOK = 0.4923 LEI

NZD 1 NZD = 2.6717 LEI

PLN 1 PLN = 1.0678 LEI

RSD 1 RSD = 0.0368 LEI

RUB 1 RUB = 0.0671 LEI

SEK 1 SEK = 0.4661 LEI

TRY 1 TRY = 1.4447 LEI

UAH 1 UAH = 0.1811 LEI

USD 1 USD = 3.9942 LEI

XAU 1 XAU = 140.8031 LEI

XDR 1 XDR = 5.5895 LEI

ZAR 1 ZAR = 0.3180 LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
06-08-2011, ora 05:31

Reteta zilei: Salata de fasole boabe

Articol de Luciana Ungureanu

Cronica de Iasi va recomanda o salata satioasa:Salata de fasole boabe

Ingrediente

  • 2 cani fasole uscata
  • 200 g masline
  • o ceapa rosie
  • frunze patrunjel verde
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • usturoi

Mod de preparare:

Fasolea dupa ce a fost spalata si pusa la inmuiat de seara( aruncam apa in care s-a inmuiat) , se pune la fiert cu o frunza de dafin, sare , piper si usturoi. Dupa ce e fiarta bine se scurge de apa si se rastoarna peste urmatoarea compozitie: ceapa se taie solzisori,se da cu putina sare si ulei de masline. Se adauga apoi si maslinele , se amesteca bine si se potriveste gustul de sare, piper , otet si usturoi.

La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.

Pofta mare !

Sursa:bucataras.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda o salata satioasa:Salata de fasole boabe

,

Ingrediente

  • 2 cani fasole uscata
  • 200 g masline
  • o ceapa rosie
  • frunze patrunjel verde
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • usturoi

Mod de preparare:

Fasolea dupa ce a fost spalata si pusa la inmuiat de  seara( aruncam apa in care s-a inmuiat) , se pune la fiert cu o frunza de dafin, sare , piper si usturoi. Dupa ce e fiarta bine se scurge de apa si se rastoarna peste urmatoarea compozitie: ceapa se taie solzisori,se  da cu putina sare si ulei de masline. Se adauga apoi si maslinele , se amesteca bine si se potriveste gustul de sare, piper , otet si usturoi.

La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.

Pofta mare !

Sursa:bucataras.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente

  • 2 cani fasole uscata
  • 200 g masline
  • o ceapa rosie
  • frunze patrunjel verde
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • usturoi

Mod de preparare:

Fasolea dupa ce a fost spalata si pusa la inmuiat de  seara( aruncam apa in care s-a inmuiat) , se pune la fiert cu o frunza de dafin, sare , piper si usturoi. Dupa ce e fiarta bine se scurge de apa si se rastoarna peste urmatoarea compozitie: ceapa se taie solzisori,se  da cu putina sare si ulei de masline. Se adauga apoi si maslinele , se amesteca bine si se potriveste gustul de sare, piper , otet si usturoi.

La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.

Pofta mare !

Sursa:bucataras.ro

">

Ingrediente

  • 2 cani fasole uscata
  • 200 g masline
  • o ceapa rosie
  • frunze patrunjel verde
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • usturoi

Mod de preparare:

Fasolea dupa ce a fost spalata si pusa la inmuiat de  seara( aruncam apa in care s-a inmuiat) , se pune la fiert cu o frunza de dafin, sare , piper si usturoi. Dupa ce e fiarta bine se scurge de apa si se rastoarna peste urmatoarea compozitie: ceapa se taie solzisori,se  da cu putina sare si ulei de masline. Se adauga apoi si maslinele , se amesteca bine si se potriveste gustul de sare, piper , otet si usturoi.

La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.

Pofta mare !

Sursa:bucataras.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii