A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1749389285.36.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Prajitura cu iaurt
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
27-07-2011, ora 12:43

Reteta zilei: Prajitura cu iaurt

Articol de Luciana Ungureanu

Cronica de Iasi va recomanda pentru astazi o reteta dulce: Prajitura cu iaurt.

Ingrediente:

• 3 oua

• un praf de sare

• 9 linguri de zahar

• 3 linguri de ulei

• 1 iaurt mic de capsuni ( 125 g)

• 100 g faina

• esenta de vanilie

• 1 praf de copt

• sirop de capsuni de pus deasupra

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare, dupa care adaugam zaharul si batem pana devine o spuma densa si lipicioasa, din care oprim 3 linguri pentru pus peste prajitura.

adaugam apoi in compoziatia ramasa galbenusurile, unul cate unul, uleiul, iaurtul, faina si praful de copt si omogenizam compozitia. La sfarsit punem si esenta. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe care o ungem cu un strop de ulei, apoi punem bezeaua intr-o siringa sau punga si o punem usor peste compozitie, dam la cuptorul preincalzit 30 de minute la foc mic.

Cand s-a racit o taiem si punem sirop de capsuni peste bezea.

Pofta buna!

Sursa:bucataras.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda pentru astazi o reteta dulce: Prajitura cu iaurt.

, Ingrediente:

•             3 oua

•             un praf de sare

•             9 linguri de zahar

•             3 linguri de ulei

•             1 iaurt mic de capsuni ( 125 g)

•             100 g faina

•             esenta de vanilie

•             1 praf de copt

•             sirop de capsuni de pus deasupra

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare, dupa care adaugam zaharul si batem pana devine o spuma densa si lipicioasa, din care oprim 3 linguri pentru pus peste prajitura.

 adaugam apoi in compoziatia  ramasa  galbenusurile, unul cate unul, uleiul, iaurtul, faina si praful de copt si omogenizam compozitia. La sfarsit punem si esenta. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe care o ungem cu un strop de ulei, apoi punem bezeaua intr-o siringa sau punga si o punem usor peste compozitie, dam la cuptorul preincalzit 30 de minute la foc mic.

Cand s-a racit o taiem si punem sirop de capsuni peste bezea.

Pofta buna!

Sursa:bucataras.ro

" title="Stiri despre Ingrediente:

•             3 oua

•             un praf de sare

•             9 linguri de zahar

•             3 linguri de ulei

•             1 iaurt mic de capsuni ( 125 g)

•             100 g faina

•             esenta de vanilie

•             1 praf de copt

•             sirop de capsuni de pus deasupra

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare, dupa care adaugam zaharul si batem pana devine o spuma densa si lipicioasa, din care oprim 3 linguri pentru pus peste prajitura.

 adaugam apoi in compoziatia  ramasa  galbenusurile, unul cate unul, uleiul, iaurtul, faina si praful de copt si omogenizam compozitia. La sfarsit punem si esenta. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe care o ungem cu un strop de ulei, apoi punem bezeaua intr-o siringa sau punga si o punem usor peste compozitie, dam la cuptorul preincalzit 30 de minute la foc mic.

Cand s-a racit o taiem si punem sirop de capsuni peste bezea.

Pofta buna!

Sursa:bucataras.ro

">Ingrediente:

•             3 oua

•             un praf de sare

•             9 linguri de zahar

•             3 linguri de ulei

•             1 iaurt mic de capsuni ( 125 g)

•             100 g faina

•             esenta de vanilie

•             1 praf de copt

•             sirop de capsuni de pus deasupra

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare, dupa care adaugam zaharul si batem pana devine o spuma densa si lipicioasa, din care oprim 3 linguri pentru pus peste prajitura.

 adaugam apoi in compoziatia  ramasa  galbenusurile, unul cate unul, uleiul, iaurtul, faina si praful de copt si omogenizam compozitia. La sfarsit punem si esenta. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe care o ungem cu un strop de ulei, apoi punem bezeaua intr-o siringa sau punga si o punem usor peste compozitie, dam la cuptorul preincalzit 30 de minute la foc mic.

Cand s-a racit o taiem si punem sirop de capsuni peste bezea.

Pofta buna!

Sursa:bucataras.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii