A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1752450053.0568.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Parfait de capsuni cu sos Malibu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
08-08-2011, ora 14:59

Reteta zilei: Parfait de capsuni cu sos Malibu

Articol de Madalina Irimia

Ingrediente:

400 ml lapte de cocos

200 g ciocolata alba

600 g capsune

7 linguri de zahar

300 ml smantana dulce

5 linguri lichior Malibu.

Mod de preparare

Pentru prepararea parfait-ului, toarna laptele de cocos intr-o cratita si adauga ciocolata alba. Dupa ce aceasta s-a topit, toarna amestecul intr-un bol si lasa-l la racit. Intre timp unge cu ulei o tava dreptunghiulara si aseaza in ea folie de aluminiu.

Pune 150 g capsune, impreuna cu 2 linguri de zahar intr-un mixer electric si amesteca-le pana cand obtii un piure. Trece piureul printr-o sita, apoi taie maruunt restul capsunelor.

Intr-un alt castron bate smantana cu ultimele 2 linguri de zahar si lichiorul Malibu pana se incheaga, apoi incorporeaza-o in amestecul de cocos cu capsune si piure. Pune toata compozitia in tava si lasa-o cel putin 5 ore la racit, pana ingheata.

Cu 3 ore inainte de a servi desertul, pregateste sosul, amestecand 2 linguri de zahar cu 3 linguri de lichior Malibu cu 400 g de capsune taiate si lasa-l la frigider pentru cateva ore.

Scoate parfait-ul din frigider cu o ora inainte de servire. Scoate-l apoi din folie si taie-l in 8 felii groase si toarna sosul de casune deasupra.

Sursa: retetazilei.ro

     
Tag-uri:

Ingrediente:

    400 ml lapte de cocos,

    200 g ciocolata alba

    600 g capsune

    7 linguri de zahar

    300 ml smantana dulce

    5 linguri lichior Malibu.

 

Mod de preparare

Pentru prepararea parfait-ului, toarna laptele de cocos intr-o cratita si adauga ciocolata alba. Dupa ce aceasta s-a topit, toarna amestecul intr-un bol si lasa-l la racit. Intre timp unge cu ulei o tava dreptunghiulara si aseaza in ea folie de aluminiu.

Pune 150 g capsune, impreuna cu 2 linguri de zahar intr-un mixer electric si amesteca-le pana cand obtii un piure. Trece piureul printr-o sita, apoi taie maruunt restul capsunelor.

Intr-un alt castron bate smantana cu ultimele 2 linguri de zahar si lichiorul Malibu pana se incheaga, apoi incorporeaza-o in amestecul de cocos cu capsune si piure. Pune toata compozitia in tava si lasa-o cel putin 5 ore la racit, pana ingheata.

Cu 3 ore inainte de a servi desertul, pregateste sosul, amestecand 2 linguri de zahar cu 3 linguri de lichior Malibu cu 400 g de capsune taiate si lasa-l la frigider pentru cateva ore.

Scoate parfait-ul din frigider cu o ora inainte de servire. Scoate-l apoi din folie si taie-l in 8 felii groase si toarna sosul de casune deasupra.

Sursa: retetazilei.ro

" title="Stiri despre

    200 g ciocolata alba

    600 g capsune

    7 linguri de zahar

    300 ml smantana dulce

    5 linguri lichior Malibu.

 

Mod de preparare

Pentru prepararea parfait-ului, toarna laptele de cocos intr-o cratita si adauga ciocolata alba. Dupa ce aceasta s-a topit, toarna amestecul intr-un bol si lasa-l la racit. Intre timp unge cu ulei o tava dreptunghiulara si aseaza in ea folie de aluminiu.

Pune 150 g capsune, impreuna cu 2 linguri de zahar intr-un mixer electric si amesteca-le pana cand obtii un piure. Trece piureul printr-o sita, apoi taie maruunt restul capsunelor.

Intr-un alt castron bate smantana cu ultimele 2 linguri de zahar si lichiorul Malibu pana se incheaga, apoi incorporeaza-o in amestecul de cocos cu capsune si piure. Pune toata compozitia in tava si lasa-o cel putin 5 ore la racit, pana ingheata.

Cu 3 ore inainte de a servi desertul, pregateste sosul, amestecand 2 linguri de zahar cu 3 linguri de lichior Malibu cu 400 g de capsune taiate si lasa-l la frigider pentru cateva ore.

Scoate parfait-ul din frigider cu o ora inainte de servire. Scoate-l apoi din folie si taie-l in 8 felii groase si toarna sosul de casune deasupra.

Sursa: retetazilei.ro

">

    200 g ciocolata alba

    600 g capsune

    7 linguri de zahar

    300 ml smantana dulce

    5 linguri lichior Malibu.

 

Mod de preparare

Pentru prepararea parfait-ului, toarna laptele de cocos intr-o cratita si adauga ciocolata alba. Dupa ce aceasta s-a topit, toarna amestecul intr-un bol si lasa-l la racit. Intre timp unge cu ulei o tava dreptunghiulara si aseaza in ea folie de aluminiu.

Pune 150 g capsune, impreuna cu 2 linguri de zahar intr-un mixer electric si amesteca-le pana cand obtii un piure. Trece piureul printr-o sita, apoi taie maruunt restul capsunelor.

Intr-un alt castron bate smantana cu ultimele 2 linguri de zahar si lichiorul Malibu pana se incheaga, apoi incorporeaza-o in amestecul de cocos cu capsune si piure. Pune toata compozitia in tava si lasa-o cel putin 5 ore la racit, pana ingheata.

Cu 3 ore inainte de a servi desertul, pregateste sosul, amestecand 2 linguri de zahar cu 3 linguri de lichior Malibu cu 400 g de capsune taiate si lasa-l la frigider pentru cateva ore.

Scoate parfait-ul din frigider cu o ora inainte de servire. Scoate-l apoi din folie si taie-l in 8 felii groase si toarna sosul de casune deasupra.

Sursa: retetazilei.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii