Ingrediente:
400 ml lapte de cocos
200 g ciocolata alba
600 g capsune
7 linguri de zahar
300 ml smantana dulce
5 linguri lichior Malibu.
Mod de preparare
Pentru prepararea parfait-ului, toarna laptele de cocos intr-o cratita si adauga ciocolata alba. Dupa ce aceasta s-a topit, toarna amestecul intr-un bol si lasa-l la racit. Intre timp unge cu ulei o tava dreptunghiulara si aseaza in ea folie de aluminiu.
Pune 150 g capsune, impreuna cu 2 linguri de zahar intr-un mixer electric si amesteca-le pana cand obtii un piure. Trece piureul printr-o sita, apoi taie maruunt restul capsunelor.
Intr-un alt castron bate smantana cu ultimele 2 linguri de zahar si lichiorul Malibu pana se incheaga, apoi incorporeaza-o in amestecul de cocos cu capsune si piure. Pune toata compozitia in tava si lasa-o cel putin 5 ore la racit, pana ingheata.
Cu 3 ore inainte de a servi desertul, pregateste sosul, amestecand 2 linguri de zahar cu 3 linguri de lichior Malibu cu 400 g de capsune taiate si lasa-l la frigider pentru cateva ore.
Scoate parfait-ul din frigider cu o ora inainte de servire. Scoate-l apoi din folie si taie-l in 8 felii groase si toarna sosul de casune deasupra.
Sursa: retetazilei.ro
Tag-uri:
Ingrediente:
400 ml lapte de cocos, 
200 g ciocolata alba
600 g capsune
7 linguri de zahar
300 ml smantana dulce
5 linguri lichior Malibu.
Mod de preparare
Pentru prepararea parfait-ului, toarna laptele de cocos intr-o cratita si adauga ciocolata alba. Dupa ce aceasta s-a topit, toarna amestecul intr-un bol si lasa-l la racit. Intre timp unge cu ulei o tava dreptunghiulara si aseaza in ea folie de aluminiu.
Pune 150 g capsune, impreuna cu 2 linguri de zahar intr-un mixer electric si amesteca-le pana cand obtii un piure. Trece piureul printr-o sita, apoi taie maruunt restul capsunelor.
Intr-un alt castron bate smantana cu ultimele 2 linguri de zahar si lichiorul Malibu pana se incheaga, apoi incorporeaza-o in amestecul de cocos cu capsune si piure. Pune toata compozitia in tava si lasa-o cel putin 5 ore la racit, pana ingheata.
Cu 3 ore inainte de a servi desertul, pregateste sosul, amestecand 2 linguri de zahar cu 3 linguri de lichior Malibu cu 400 g de capsune taiate si lasa-l la frigider pentru cateva ore.
Scoate parfait-ul din frigider cu o ora inainte de servire. Scoate-l apoi din folie si taie-l in 8 felii groase si toarna sosul de casune deasupra.
Sursa: retetazilei.ro
" title="Stiri despre

200 g ciocolata alba
600 g capsune
7 linguri de zahar
300 ml smantana dulce
5 linguri lichior Malibu.
Mod de preparare
Pentru prepararea parfait-ului, toarna laptele de cocos intr-o cratita si adauga ciocolata alba. Dupa ce aceasta s-a topit, toarna amestecul intr-un bol si lasa-l la racit. Intre timp unge cu ulei o tava dreptunghiulara si aseaza in ea folie de aluminiu.
Pune 150 g capsune, impreuna cu 2 linguri de zahar intr-un mixer electric si amesteca-le pana cand obtii un piure. Trece piureul printr-o sita, apoi taie maruunt restul capsunelor.
Intr-un alt castron bate smantana cu ultimele 2 linguri de zahar si lichiorul Malibu pana se incheaga, apoi incorporeaza-o in amestecul de cocos cu capsune si piure. Pune toata compozitia in tava si lasa-o cel putin 5 ore la racit, pana ingheata.
Cu 3 ore inainte de a servi desertul, pregateste sosul, amestecand 2 linguri de zahar cu 3 linguri de lichior Malibu cu 400 g de capsune taiate si lasa-l la frigider pentru cateva ore.
Scoate parfait-ul din frigider cu o ora inainte de servire. Scoate-l apoi din folie si taie-l in 8 felii groase si toarna sosul de casune deasupra.
Sursa: retetazilei.ro
">

200 g ciocolata alba
600 g capsune
7 linguri de zahar
300 ml smantana dulce
5 linguri lichior Malibu.
Mod de preparare
Pentru prepararea parfait-ului, toarna laptele de cocos intr-o cratita si adauga ciocolata alba. Dupa ce aceasta s-a topit, toarna amestecul intr-un bol si lasa-l la racit. Intre timp unge cu ulei o tava dreptunghiulara si aseaza in ea folie de aluminiu.
Pune 150 g capsune, impreuna cu 2 linguri de zahar intr-un mixer electric si amesteca-le pana cand obtii un piure. Trece piureul printr-o sita, apoi taie maruunt restul capsunelor.
Intr-un alt castron bate smantana cu ultimele 2 linguri de zahar si lichiorul Malibu pana se incheaga, apoi incorporeaza-o in amestecul de cocos cu capsune si piure. Pune toata compozitia in tava si lasa-o cel putin 5 ore la racit, pana ingheata.
Cu 3 ore inainte de a servi desertul, pregateste sosul, amestecand 2 linguri de zahar cu 3 linguri de lichior Malibu cu 400 g de capsune taiate si lasa-l la frigider pentru cateva ore.
Scoate parfait-ul din frigider cu o ora inainte de servire. Scoate-l apoi din folie si taie-l in 8 felii groase si toarna sosul de casune deasupra.
Sursa: retetazilei.ro