A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1759780754.1425.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Papanasi cu smantana si dulceata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
13-05-2011, ora 10:36

Reteta zilei: Papanasi cu smantana si dulceata

Articol de Andra Petrariu

Cronica de Iasi va prezinta un desert de inceput de weekend: Papanasi cu smantana si dulceata.

De ce avem nevoie?

500 g branza de vaca - doua oua

2 oua

faina

sare

bicarbonat

zahar vanilat

smantana

dulceata

Cum preparati?

Intr-un castron se amesteca branza de vaci, faina, ouale, putina sare, un varf de cutit de bicarbonat stins cu lamaie si pliculetul de zahar vanilat. Se amesteca bine cu mixerul pentru a nu se forma cocoloase, pana cand compozitia nu mai este lipicioasa.

Cand este gata se formeaza papanasii in forma de cerc si bile mici care vor fi puse peste cu scopul de a avea un aspect cat mai placut. Apoi se pun in tigaia cu uleiul deja incins si se prajesc la foc mic intr-o suprafata cat mai mare de ulei, pe cat posibil sa-i acopere. Cand acestia se umfla sunt gata de mancat si savurat. Se orneaza cu smantana si dulceata preferata si se servesc impreuna cu cei dragi. Va uram Pofta Buna!

Foto: gospodini.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va prezinta un desert de inceput de weekend: Papanasi cu smantana si dulceata.

,

De ce avem nevoie?

500 g branza de vaca - doua oua

2 oua

faina

sare

bicarbonat

zahar vanilat

smantana

dulceata

Cum preparati?

" title="Stiri despre

De ce avem nevoie?

500 g branza de vaca - doua oua

2 oua

faina

sare

bicarbonat

zahar vanilat

smantana

dulceata

Cum preparati?

">

De ce avem nevoie?

500 g branza de vaca - doua oua

2 oua

faina

sare

bicarbonat

zahar vanilat

smantana

dulceata

Cum preparati?

, Intr-un castron se amesteca branza de vaci, faina, ouale, putina sare, un varf de cutit de bicarbonat stins cu lamaie si pliculetul de zahar vanilat. Se amesteca bine cu mixerul pentru a nu se forma cocoloase, pana cand compozitia nu mai este lipicioasa.

Cand este gata se formeaza papanasii in forma de cerc si bile mici care vor fi puse peste cu scopul de a avea un aspect cat mai placut. Apoi se pun in tigaia cu uleiul deja incins si se prajesc la foc mic intr-o suprafata cat mai mare de ulei, pe cat posibil sa-i acopere. Cand acestia se umfla sunt gata de mancat si savurat. Se orneaza cu smantana si dulceata preferata si se servesc impreuna cu cei dragi. Va uram Pofta Buna!

 

Foto: gospodini.blogspot.com

" title="Stiri despre Intr-un castron se amesteca branza de vaci, faina, ouale, putina sare, un varf de cutit de bicarbonat stins cu lamaie si pliculetul de zahar vanilat. Se amesteca bine cu mixerul pentru a nu se forma cocoloase, pana cand compozitia nu mai este lipicioasa.

Cand este gata se formeaza papanasii in forma de cerc si bile mici care vor fi puse peste cu scopul de a avea un aspect cat mai placut. Apoi se pun in tigaia cu uleiul deja incins si se prajesc la foc mic intr-o suprafata cat mai mare de ulei, pe cat posibil sa-i acopere. Cand acestia se umfla sunt gata de mancat si savurat. Se orneaza cu smantana si dulceata preferata si se servesc impreuna cu cei dragi. Va uram Pofta Buna!

 

Foto: gospodini.blogspot.com

">Intr-un castron se amesteca branza de vaci, faina, ouale, putina sare, un varf de cutit de bicarbonat stins cu lamaie si pliculetul de zahar vanilat. Se amesteca bine cu mixerul pentru a nu se forma cocoloase, pana cand compozitia nu mai este lipicioasa.

Cand este gata se formeaza papanasii in forma de cerc si bile mici care vor fi puse peste cu scopul de a avea un aspect cat mai placut. Apoi se pun in tigaia cu uleiul deja incins si se prajesc la foc mic intr-o suprafata cat mai mare de ulei, pe cat posibil sa-i acopere. Cand acestia se umfla sunt gata de mancat si savurat. Se orneaza cu smantana si dulceata preferata si se servesc impreuna cu cei dragi. Va uram Pofta Buna!

 

Foto: gospodini.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii