Cronica de Iasi va prezinta un desert de inceput de weekend: Papanasi cu smantana si dulceata.

De ce avem nevoie?
500 g branza de vaca - doua oua
2 oua
faina
sare
bicarbonat
zahar vanilat
smantana
dulceata
Cum preparati?
Intr-un castron se amesteca branza de vaci, faina, ouale, putina sare, un varf de cutit de bicarbonat stins cu lamaie si pliculetul de zahar vanilat. Se amesteca bine cu mixerul pentru a nu se forma cocoloase, pana cand compozitia nu mai este lipicioasa.
Cand este gata se formeaza papanasii in forma de cerc si bile mici care vor fi puse peste cu scopul de a avea un aspect cat mai placut. Apoi se pun in tigaia cu uleiul deja incins si se prajesc la foc mic intr-o suprafata cat mai mare de ulei, pe cat posibil sa-i acopere. Cand acestia se umfla sunt gata de mancat si savurat. Se orneaza cu smantana si dulceata preferata si se servesc impreuna cu cei dragi. Va uram Pofta Buna!
Foto: gospodini.blogspot.com
Tag-uri:
Cronica de Iasi va prezinta un desert de inceput de weekend: Papanasi cu smantana si dulceata.
,

De ce avem nevoie?
500 g branza de vaca - doua oua
2 oua
faina
sare
bicarbonat
zahar vanilat
smantana
dulceata
Cum preparati?
" title="Stiri despre 
De ce avem nevoie?
500 g branza de vaca - doua oua
2 oua
faina
sare
bicarbonat
zahar vanilat
smantana
dulceata
Cum preparati?
">
De ce avem nevoie?
500 g branza de vaca - doua oua
2 oua
faina
sare
bicarbonat
zahar vanilat
smantana
dulceata
Cum preparati?
,
Intr-un castron se amesteca branza de vaci, faina, ouale, putina sare, un varf de cutit de bicarbonat stins cu lamaie si pliculetul de zahar vanilat. Se amesteca bine cu mixerul pentru a nu se forma cocoloase, pana cand compozitia nu mai este lipicioasa.
Cand este gata se formeaza papanasii in forma de cerc si bile mici care vor fi puse peste cu scopul de a avea un aspect cat mai placut. Apoi se pun in tigaia cu uleiul deja incins si se prajesc la foc mic intr-o suprafata cat mai mare de ulei, pe cat posibil sa-i acopere. Cand acestia se umfla sunt gata de mancat si savurat. Se orneaza cu smantana si dulceata preferata si se servesc impreuna cu cei dragi. Va uram Pofta Buna!
Foto: gospodini.blogspot.com
" title="Stiri despre

Intr-un castron se amesteca branza de vaci, faina, ouale, putina sare, un varf de cutit de bicarbonat stins cu lamaie si pliculetul de zahar vanilat. Se amesteca bine cu mixerul pentru a nu se forma cocoloase, pana cand compozitia nu mai este lipicioasa.
Cand este gata se formeaza papanasii in forma de cerc si bile mici care vor fi puse peste cu scopul de a avea un aspect cat mai placut. Apoi se pun in tigaia cu uleiul deja incins si se prajesc la foc mic intr-o suprafata cat mai mare de ulei, pe cat posibil sa-i acopere. Cand acestia se umfla sunt gata de mancat si savurat. Se orneaza cu smantana si dulceata preferata si se servesc impreuna cu cei dragi. Va uram Pofta Buna!
Foto: gospodini.blogspot.com
">

Intr-un castron se amesteca branza de vaci, faina, ouale, putina sare, un varf de cutit de bicarbonat stins cu lamaie si pliculetul de zahar vanilat. Se amesteca bine cu mixerul pentru a nu se forma cocoloase, pana cand compozitia nu mai este lipicioasa.
Cand este gata se formeaza papanasii in forma de cerc si bile mici care vor fi puse peste cu scopul de a avea un aspect cat mai placut. Apoi se pun in tigaia cu uleiul deja incins si se prajesc la foc mic intr-o suprafata cat mai mare de ulei, pe cat posibil sa-i acopere. Cand acestia se umfla sunt gata de mancat si savurat. Se orneaza cu smantana si dulceata preferata si se servesc impreuna cu cei dragi. Va uram Pofta Buna!
Foto: gospodini.blogspot.com