Cronica de Iasi va recomanda: Mini-prajiturele cu crema de branza si unt de arahide

Ingrediente:
-3/4 cana biscuiti cu ciocolata sfaramati
-1 lingura zahar pudra
-2 linguri unt topit
-12 bucatele de ciocolata
-450 g crema de branza moale
-1/3 cana zahar, 2 oua
-1/2 lingurita esenta de vanilie
-1/2 cana unt de arahide
-1/3 cana bucati de ciocolata
-1 lingurita ulei
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 165 grade Celsius. Se captusesc cu forme de briose de hartie 12 forme de briose. Intr-un vas se combina biscuitii cu zaharul si untul. Compozitia rezultata se pune pe fundul formelor pregatite.Peste se pune cate o bucatica de ciocolata.
Intr-un alt vas se combina crema de branza cu zaharul. Se bate cu mixerul la viteza medie pana devine cremoasa. Se adauga ouale si vanilia;se bate la viteza mica pana se omogenizeaza.Se incorporeaza apoi si untul de arahide.
Se pune crema in fiecare forma, avand grija ca bucatica de ciocolata sa ramana in centru (formele vor fi pline). Se coc 25 minute. Se lasa sa se raceasca in forme 30 minute.
Pe baie de aburi se pune la topit ciocolata impreuna cu uleiul. Se indeparteaza foile de hartie de pe briose. Briosele se orneaza cu ciocolata. Se lasa sa se intareasca ciocolata.
Pofta buna!
Sursa: retetedulci.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda: Mini-prajiturele cu crema de branza si unt de arahide
,

Ingrediente:
-3/4 cana biscuiti cu ciocolata sfaramati
-1 lingura zahar pudra
-2 linguri unt topit
-12 bucatele de ciocolata
-450 g crema de branza moale
-1/3 cana zahar, 2 oua
-1/2 lingurita esenta de vanilie
-1/2 cana unt de arahide
-1/3 cana bucati de ciocolata
-1 lingurita ulei
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 165 grade Celsius. Se captusesc cu forme de briose de hartie 12 forme de briose. Intr-un vas se combina biscuitii cu zaharul si untul. Compozitia rezultata se pune pe fundul formelor pregatite.Peste se pune cate o bucatica de ciocolata.
Intr-un alt vas se combina crema de branza cu zaharul. Se bate cu mixerul la viteza medie pana devine cremoasa. Se adauga ouale si vanilia;se bate la viteza mica pana se omogenizeaza.Se incorporeaza apoi si untul de arahide.
Se pune crema in fiecare forma, avand grija ca bucatica de ciocolata sa ramana in centru (formele vor fi pline). Se coc 25 minute. Se lasa sa se raceasca in forme 30 minute.
Pe baie de aburi se pune la topit ciocolata impreuna cu uleiul. Se indeparteaza foile de hartie de pe briose. Briosele se orneaza cu ciocolata. Se lasa sa se intareasca ciocolata.
Pofta buna!
Sursa: retetedulci.ro
" title="Stiri despre

Ingrediente:
-3/4 cana biscuiti cu ciocolata sfaramati
-1 lingura zahar pudra
-2 linguri unt topit
-12 bucatele de ciocolata
-450 g crema de branza moale
-1/3 cana zahar, 2 oua
-1/2 lingurita esenta de vanilie
-1/2 cana unt de arahide
-1/3 cana bucati de ciocolata
-1 lingurita ulei
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 165 grade Celsius. Se captusesc cu forme de briose de hartie 12 forme de briose. Intr-un vas se combina biscuitii cu zaharul si untul. Compozitia rezultata se pune pe fundul formelor pregatite.Peste se pune cate o bucatica de ciocolata.
Intr-un alt vas se combina crema de branza cu zaharul. Se bate cu mixerul la viteza medie pana devine cremoasa. Se adauga ouale si vanilia;se bate la viteza mica pana se omogenizeaza.Se incorporeaza apoi si untul de arahide.
Se pune crema in fiecare forma, avand grija ca bucatica de ciocolata sa ramana in centru (formele vor fi pline). Se coc 25 minute. Se lasa sa se raceasca in forme 30 minute.
Pe baie de aburi se pune la topit ciocolata impreuna cu uleiul. Se indeparteaza foile de hartie de pe briose. Briosele se orneaza cu ciocolata. Se lasa sa se intareasca ciocolata.
Pofta buna!
Sursa: retetedulci.ro
">

Ingrediente:
-3/4 cana biscuiti cu ciocolata sfaramati
-1 lingura zahar pudra
-2 linguri unt topit
-12 bucatele de ciocolata
-450 g crema de branza moale
-1/3 cana zahar, 2 oua
-1/2 lingurita esenta de vanilie
-1/2 cana unt de arahide
-1/3 cana bucati de ciocolata
-1 lingurita ulei
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 165 grade Celsius. Se captusesc cu forme de briose de hartie 12 forme de briose. Intr-un vas se combina biscuitii cu zaharul si untul. Compozitia rezultata se pune pe fundul formelor pregatite.Peste se pune cate o bucatica de ciocolata.
Intr-un alt vas se combina crema de branza cu zaharul. Se bate cu mixerul la viteza medie pana devine cremoasa. Se adauga ouale si vanilia;se bate la viteza mica pana se omogenizeaza.Se incorporeaza apoi si untul de arahide.
Se pune crema in fiecare forma, avand grija ca bucatica de ciocolata sa ramana in centru (formele vor fi pline). Se coc 25 minute. Se lasa sa se raceasca in forme 30 minute.
Pe baie de aburi se pune la topit ciocolata impreuna cu uleiul. Se indeparteaza foile de hartie de pe briose. Briosele se orneaza cu ciocolata. Se lasa sa se intareasca ciocolata.
Pofta buna!
Sursa: retetedulci.ro