A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1753625933.7968.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Gyros la cuptor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
16-11-2011, ora 07:48

Reteta zilei: Gyros la cuptor

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Gyros la cuptor

Ingrediente:

1 bucata piept de pui

5 cartofi

1/2 varza

1 ardei rosu

2 cepe

2 catei de usturoi

1 cana de lapte

200 ml supa de pui (legume) sau apa

1 lingura faina

100 gr branza feta

ulei de masline

1 lingurita oregano

1 lingurita rosmarin

1 lingurita chimen macinat

1 lingurita boia

sare, piper

Mod de preparare:

Spalam pieptul de pui, il taiem bucatele mici si-l punem la marinat in sosul pregatit

astfel: amestecam condimentele (oregano, rosmarin, chimen, boia, sare si piper dupa gust) cu 4 linguri de ulei de masline, lasam totul la frigider 2-3 ore.

Taiem cartofii rondele, iar varza o taiem fasii subtiri (ca pentru salata).La fel si ardeiul. Tocam ceapa marunt, pisam usturoiul si le calim in putin ulei de masline. Adaugam bucatile de carne si le lasam 10-15 minute pana se albesc. Scoatem carnea, o punem deoparte si punem cartofii rondele la rumenit in acelasi vas, mai adaugam putin ulei daca e nevoie. Cand s-au rumenit cartofii pe ambele parti, le scoatem si punem varza la calit pana se inmoaie.

Ungem un vas termorezistent cu unt, asezam cartofii, pieptul de pui, varza calita si feliutele de ardei.

Tot in vasul in care am calit varza punem o lingura de ulei, adaugam faina, amestecam si stingem cu laptele si supa de pui. Lasam pe foc mediu cateva minute pana se ingroasa, condimentam cu sare si piper, dupa care turnam peste gyros.

Dam la cuptorul preincalzit 40-45 minute, iar cu vreo 10-15 minute inainte sa fie gata, presaram deasupra branza feta taiata cubulete mici.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda: Gyros la cuptor

,

Ingrediente:

1 bucata piept de pui

5 cartofi

1/2 varza

1 ardei rosu

2 cepe

2 catei de usturoi

1 cana de lapte

200 ml supa de pui (legume) sau apa

1 lingura faina

100 gr branza feta

ulei de masline

1 lingurita oregano

1 lingurita rosmarin

1 lingurita chimen macinat

1 lingurita boia

sare, piper

 

Mod de preparare:

Spalam pieptul de pui, il taiem bucatele mici si-l punem la marinat in sosul pregatit

astfel: amestecam condimentele (oregano, rosmarin, chimen, boia, sare si piper dupa gust) cu 4 linguri de ulei de masline, lasam totul la frigider 2-3 ore.

Taiem cartofii rondele, iar varza o taiem fasii subtiri (ca pentru salata).La fel si ardeiul. Tocam ceapa marunt, pisam usturoiul si le calim in putin ulei de masline. Adaugam bucatile de carne si le lasam 10-15 minute pana se albesc. Scoatem carnea, o punem deoparte si punem cartofii rondele la rumenit in acelasi vas, mai adaugam putin ulei daca e nevoie. Cand s-au rumenit cartofii pe ambele parti, le scoatem si punem varza la calit pana se inmoaie.

Ungem un vas termorezistent cu unt, asezam cartofii, pieptul de pui, varza calita si feliutele de ardei.

Tot in vasul in care am calit varza punem o lingura de ulei, adaugam faina, amestecam si stingem cu laptele si supa de pui. Lasam pe foc mediu cateva minute pana se ingroasa, condimentam cu sare si piper, dupa care turnam peste gyros.

Dam la cuptorul preincalzit 40-45 minute, iar cu vreo 10-15 minute inainte sa fie gata, presaram deasupra branza feta taiata cubulete mici.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

1 bucata piept de pui

5 cartofi

1/2 varza

1 ardei rosu

2 cepe

2 catei de usturoi

1 cana de lapte

200 ml supa de pui (legume) sau apa

1 lingura faina

100 gr branza feta

ulei de masline

1 lingurita oregano

1 lingurita rosmarin

1 lingurita chimen macinat

1 lingurita boia

sare, piper

 

Mod de preparare:

Spalam pieptul de pui, il taiem bucatele mici si-l punem la marinat in sosul pregatit

astfel: amestecam condimentele (oregano, rosmarin, chimen, boia, sare si piper dupa gust) cu 4 linguri de ulei de masline, lasam totul la frigider 2-3 ore.

Taiem cartofii rondele, iar varza o taiem fasii subtiri (ca pentru salata).La fel si ardeiul. Tocam ceapa marunt, pisam usturoiul si le calim in putin ulei de masline. Adaugam bucatile de carne si le lasam 10-15 minute pana se albesc. Scoatem carnea, o punem deoparte si punem cartofii rondele la rumenit in acelasi vas, mai adaugam putin ulei daca e nevoie. Cand s-au rumenit cartofii pe ambele parti, le scoatem si punem varza la calit pana se inmoaie.

Ungem un vas termorezistent cu unt, asezam cartofii, pieptul de pui, varza calita si feliutele de ardei.

Tot in vasul in care am calit varza punem o lingura de ulei, adaugam faina, amestecam si stingem cu laptele si supa de pui. Lasam pe foc mediu cateva minute pana se ingroasa, condimentam cu sare si piper, dupa care turnam peste gyros.

Dam la cuptorul preincalzit 40-45 minute, iar cu vreo 10-15 minute inainte sa fie gata, presaram deasupra branza feta taiata cubulete mici.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

">

Ingrediente:

1 bucata piept de pui

5 cartofi

1/2 varza

1 ardei rosu

2 cepe

2 catei de usturoi

1 cana de lapte

200 ml supa de pui (legume) sau apa

1 lingura faina

100 gr branza feta

ulei de masline

1 lingurita oregano

1 lingurita rosmarin

1 lingurita chimen macinat

1 lingurita boia

sare, piper

 

Mod de preparare:

Spalam pieptul de pui, il taiem bucatele mici si-l punem la marinat in sosul pregatit

astfel: amestecam condimentele (oregano, rosmarin, chimen, boia, sare si piper dupa gust) cu 4 linguri de ulei de masline, lasam totul la frigider 2-3 ore.

Taiem cartofii rondele, iar varza o taiem fasii subtiri (ca pentru salata).La fel si ardeiul. Tocam ceapa marunt, pisam usturoiul si le calim in putin ulei de masline. Adaugam bucatile de carne si le lasam 10-15 minute pana se albesc. Scoatem carnea, o punem deoparte si punem cartofii rondele la rumenit in acelasi vas, mai adaugam putin ulei daca e nevoie. Cand s-au rumenit cartofii pe ambele parti, le scoatem si punem varza la calit pana se inmoaie.

Ungem un vas termorezistent cu unt, asezam cartofii, pieptul de pui, varza calita si feliutele de ardei.

Tot in vasul in care am calit varza punem o lingura de ulei, adaugam faina, amestecam si stingem cu laptele si supa de pui. Lasam pe foc mediu cateva minute pana se ingroasa, condimentam cu sare si piper, dupa care turnam peste gyros.

Dam la cuptorul preincalzit 40-45 minute, iar cu vreo 10-15 minute inainte sa fie gata, presaram deasupra branza feta taiata cubulete mici.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii