A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1749373885.2292.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Guguluf cu mere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
12-01-2012, ora 11:52

Reteta zilei: Guguluf cu mere

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda: Guguluf cu mere

Ingrediente:

2 cani de mere rase

1 si 1/2 cana zahar

1 lingurita bicarbonat stins cu suc de lamaie

2 lingurite esenta de vanilie

2 oua

2 cani de faina.

Glazura: 7 linguri de zahar, 3 linguri cacao, 5 linguri apa, 100 g unt, esenta de rom

Mod de preparare:

Amestecam merele rase cu zaharul, cu bicarbonatul si cu esenta de vanilie. Lasam amestecul la frigider 1 ora. Apoi amestecam merele cu ouale batute spuma si cu faina.

Turnam aluatul in formele de guguluf sau intr-o tava de prajitura tapetata cu hartie de copt (dimensiuni aproximative 27x40 cm).

Coacem guguluful timp de 20 de minute la 170 grade Celsius.

Intre timp pregatim glazura prin incalzirea tuturor ingredientelor. Cand scoatem prajiturile din cuptor le acoperim imediat cu ciocolata calduta.

Sursa: gustos.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii