A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1750456891.1629.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Cupcakes cu banana si ciocolata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
08-11-2011, ora 07:36

Reteta zilei: Cupcakes cu banana si ciocolata

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi recomanda: Cupcakes cu banana si ciocolata

Pentru cupcakes:

-3 oua

- 100 g zahar

- 100 g ciocolata lapte

- 100 g unt

- 50 ml lapte

-1 banana

- 1 cana si jumatate de faina

- 1 praf de copt

Pentru ornat:

- 200 g ciocolata amaruie

- 300 ml frisca lichida

- bilute de ciocolata

Ciocolata o topim impreuna cu untul la foc mic sau la microunde, cum ne este mai usor. Lasam la racit, apoi adaugam zaharul si mixam. Urmeaza ouale pe rand, mixand foarte bine dupa fiecare. Cand terminam de mixat ouale, compozitia trebuie sa-si fi dublat volumul. Adaugam banana pasata cu furculita.

Turnam laptele, omogenizam si incorporam faina amestecata cu praful de copt. Vom obtine un aluat ca pentru chec, de consistenta unei smantani groase.

Punem aluatul in forme, le umplem pe 3/4 si dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc, in jur de 20-25 de minute, in functie de cuptor. Se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Crema se prepara inainte de a incepe prepararea prajiturelelor.

Ciocolata se topeste impreuna cu frisca lichida. Se da la frigider pentru cateva ore. Cand s-a racit foarte bine si s-a intarit se mixeaza pana se obtine o crema pufoasa.

Se orneaza in functie de preferinta fiecaruia.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi recomanda: Cupcakes cu banana si ciocolata

,

Pentru cupcakes:

-3 oua

- 100 g zahar

- 100 g ciocolata lapte

- 100 g unt

- 50 ml lapte

-1 banana

- 1 cana si jumatate de faina

- 1 praf de copt

 

Pentru ornat:

- 200 g ciocolata amaruie

- 300 ml frisca lichida

- bilute de ciocolata

 

Ciocolata o topim impreuna cu untul la foc mic sau la microunde, cum ne este mai usor. Lasam la racit, apoi adaugam zaharul si mixam. Urmeaza ouale pe rand, mixand foarte bine dupa fiecare. Cand terminam de mixat ouale, compozitia trebuie sa-si fi dublat volumul. Adaugam banana pasata cu furculita.

Turnam laptele, omogenizam si incorporam  faina amestecata cu praful de copt. Vom obtine un aluat ca pentru chec, de consistenta unei smantani groase.

Punem aluatul in forme, le umplem pe 3/4 si dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc, in jur de 20-25 de minute, in functie de cuptor. Se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Crema se prepara inainte de a incepe prepararea prajiturelelor.

Ciocolata se topeste impreuna cu frisca lichida. Se da la frigider pentru cateva ore. Cand s-a racit foarte bine si s-a intarit se mixeaza pana se obtine o crema pufoasa.

Se orneaza in functie de preferinta fiecaruia.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

" title="Stiri despre

Pentru cupcakes:

-3 oua

- 100 g zahar

- 100 g ciocolata lapte

- 100 g unt

- 50 ml lapte

-1 banana

- 1 cana si jumatate de faina

- 1 praf de copt

 

Pentru ornat:

- 200 g ciocolata amaruie

- 300 ml frisca lichida

- bilute de ciocolata

 

Ciocolata o topim impreuna cu untul la foc mic sau la microunde, cum ne este mai usor. Lasam la racit, apoi adaugam zaharul si mixam. Urmeaza ouale pe rand, mixand foarte bine dupa fiecare. Cand terminam de mixat ouale, compozitia trebuie sa-si fi dublat volumul. Adaugam banana pasata cu furculita.

Turnam laptele, omogenizam si incorporam  faina amestecata cu praful de copt. Vom obtine un aluat ca pentru chec, de consistenta unei smantani groase.

Punem aluatul in forme, le umplem pe 3/4 si dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc, in jur de 20-25 de minute, in functie de cuptor. Se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Crema se prepara inainte de a incepe prepararea prajiturelelor.

Ciocolata se topeste impreuna cu frisca lichida. Se da la frigider pentru cateva ore. Cand s-a racit foarte bine si s-a intarit se mixeaza pana se obtine o crema pufoasa.

Se orneaza in functie de preferinta fiecaruia.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

">

Pentru cupcakes:

-3 oua

- 100 g zahar

- 100 g ciocolata lapte

- 100 g unt

- 50 ml lapte

-1 banana

- 1 cana si jumatate de faina

- 1 praf de copt

 

Pentru ornat:

- 200 g ciocolata amaruie

- 300 ml frisca lichida

- bilute de ciocolata

 

Ciocolata o topim impreuna cu untul la foc mic sau la microunde, cum ne este mai usor. Lasam la racit, apoi adaugam zaharul si mixam. Urmeaza ouale pe rand, mixand foarte bine dupa fiecare. Cand terminam de mixat ouale, compozitia trebuie sa-si fi dublat volumul. Adaugam banana pasata cu furculita.

Turnam laptele, omogenizam si incorporam  faina amestecata cu praful de copt. Vom obtine un aluat ca pentru chec, de consistenta unei smantani groase.

Punem aluatul in forme, le umplem pe 3/4 si dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc, in jur de 20-25 de minute, in functie de cuptor. Se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Crema se prepara inainte de a incepe prepararea prajiturelelor.

Ciocolata se topeste impreuna cu frisca lichida. Se da la frigider pentru cateva ore. Cand s-a racit foarte bine si s-a intarit se mixeaza pana se obtine o crema pufoasa.

Se orneaza in functie de preferinta fiecaruia.

Sursa: dulciurifeldefel.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii