ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
19-06-2011, ora 13:14

Reteta zilei: Compot de cirese

Articol de Andra Petrariu

Pentru ca tot suntem in sezonul fructelor delicioase de vara, Cronica de Iasi va propune pentru ziua calduroasa de astazi sa va racoriti cu un pahar de compotde cirese.

De ce aveti nevoie?

1 kg cirese

750 ml apa

250 g zahar

Cum preparati?

Se fierbe apa impreuna cu zaharul pana ce se formeaza un sirop. Se adauga apoi ciresele spalate si curatate de codite. Se lasa la fiert pana cand ciresele se inmoaie, se pune capacul si se lasa la racit. Se introduce compotul la frigider si se serveste rece. In cazul in care preparati compotul pentru iarna, adaugati ciresele cu zahar si apa in borcane si punetile la cuptor pentru a le steriliza. Va uram Pofta Buna!

Sursa: retete-on-line.ro

     
Tag-uri:

Pentru ca tot suntem in sezonul fructelor delicioase de vara, Cronica de Iasi va propune pentru ziua calduroasa de astazi sa va racoriti cu un pahar de compotde cirese.

,

De ce aveti nevoie?

1 kg cirese

 750 ml apa

 250 g zahar

Cum preparati?

" title="Stiri despre

De ce aveti nevoie?

1 kg cirese

 750 ml apa

 250 g zahar

Cum preparati?

">

De ce aveti nevoie?

1 kg cirese

 750 ml apa

 250 g zahar

Cum preparati?

, Se fierbe apa impreuna cu zaharul pana ce se formeaza un sirop. Se adauga apoi ciresele spalate si curatate de codite. Se lasa la fiert pana cand ciresele se inmoaie, se pune capacul si se lasa la racit. Se introduce compotul la frigider si se serveste rece. In cazul in care preparati compotul pentru iarna, adaugati ciresele cu zahar si apa in borcane si punetile la cuptor pentru a le steriliza. Va uram Pofta Buna!

 

Sursa: retete-on-line.ro

" title="Stiri despre Se fierbe apa impreuna cu zaharul pana ce se formeaza un sirop. Se adauga apoi ciresele spalate si curatate de codite. Se lasa la fiert pana cand ciresele se inmoaie, se pune capacul si se lasa la racit. Se introduce compotul la frigider si se serveste rece. In cazul in care preparati compotul pentru iarna, adaugati ciresele cu zahar si apa in borcane si punetile la cuptor pentru a le steriliza. Va uram Pofta Buna!

 

Sursa: retete-on-line.ro

">Se fierbe apa impreuna cu zaharul pana ce se formeaza un sirop. Se adauga apoi ciresele spalate si curatate de codite. Se lasa la fiert pana cand ciresele se inmoaie, se pune capacul si se lasa la racit. Se introduce compotul la frigider si se serveste rece. In cazul in care preparati compotul pentru iarna, adaugati ciresele cu zahar si apa in borcane si punetile la cuptor pentru a le steriliza. Va uram Pofta Buna!

 

Sursa: retete-on-line.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii