Cronica de Iasi va prezinta un desert rapid si delicios, care cu putina indemanare va iesi ca ciocolata preferata originala, doar ca naturala, fara coloranti sau E-uri si cu ceva economii in portofele: Ciocolata Bounty de casa.

De ce aveti nevoie?
200 ml de frisca
200 gr de fulgi de cocos
300 gr ciocolata cu lapte
85 gr zahar
50 gr unt
Cum reparati?
Se pune untul, frisca lichida si zaharul la fiert intr-o craticioara. Se amesteca continuu, pana cand zaharul e topit. Se ia oala de pe foc si se pun fulgii de cocos, apoi se intinde compozitia intr-o tava, cu ajutoul unei spatule, astfel incat sa aiba in jur de 2 cm grosime.

Tava se pune la rece o ora, pentru a se prinde putin, apoi se scoate si se taie batoanele, care se rotunjesc putin la colturi. Acestea se lasa la rece peste noapte.

Ciocolata se topeste in bain-marie sau la microunde si batoanele, proaspat scoase de la rece, se trec prin aceasta, dupa ce s-a racit la temperatura camerei. Batoanele se pun pe hartie de copt si se asteapta ca ciocolata sa se intareasca. Apoi se savureaza cu multa pofta!

Sursa: gospodini.blogspot.com
Tag-uri:
Cronica de Iasi va prezinta un desert rapid si delicios, care cu putina indemanare va iesi ca ciocolata preferata originala, doar ca naturala, fara coloranti sau E-uri si cu ceva economii in portofele: Ciocolata Bounty de casa.
,

De ce aveti nevoie?
200 ml de frisca
200 gr de fulgi de cocos
300 gr ciocolata cu lapte
85 gr zahar
50 gr unt
Cum reparati?
Se pune untul, frisca lichida si zaharul la fiert intr-o craticioara. Se amesteca continuu, pana cand zaharul e topit. Se ia oala de pe foc si se pun fulgii de cocos, apoi se intinde compozitia intr-o tava, cu ajutoul unei spatule, astfel incat sa aiba in jur de 2 cm grosime.
" title="Stiri despre 
De ce aveti nevoie?
200 ml de frisca
200 gr de fulgi de cocos
300 gr ciocolata cu lapte
85 gr zahar
50 gr unt
Cum reparati?
Se pune untul, frisca lichida si zaharul la fiert intr-o craticioara. Se amesteca continuu, pana cand zaharul e topit. Se ia oala de pe foc si se pun fulgii de cocos, apoi se intinde compozitia intr-o tava, cu ajutoul unei spatule, astfel incat sa aiba in jur de 2 cm grosime.
">
De ce aveti nevoie?
200 ml de frisca
200 gr de fulgi de cocos
300 gr ciocolata cu lapte
85 gr zahar
50 gr unt
Cum reparati?
Se pune untul, frisca lichida si zaharul la fiert intr-o craticioara. Se amesteca continuu, pana cand zaharul e topit. Se ia oala de pe foc si se pun fulgii de cocos, apoi se intinde compozitia intr-o tava, cu ajutoul unei spatule, astfel incat sa aiba in jur de 2 cm grosime.
, 
Tava se pune la rece o ora, pentru a se prinde putin, apoi se scoate si se taie batoanele, care se rotunjesc putin la colturi. Acestea se lasa la rece peste noapte.
" title="Stiri despre 
Tava se pune la rece o ora, pentru a se prinde putin, apoi se scoate si se taie batoanele, care se rotunjesc putin la colturi. Acestea se lasa la rece peste noapte.
">
Tava se pune la rece o ora, pentru a se prinde putin, apoi se scoate si se taie batoanele, care se rotunjesc putin la colturi. Acestea se lasa la rece peste noapte.
, 
Ciocolata se topeste in bain-marie sau la microunde si batoanele, proaspat scoase de la rece, se trec prin aceasta, dupa ce s-a racit la temperatura camerei. Batoanele se pun pe hartie de copt si se asteapta ca ciocolata sa se intareasca. Apoi se savureaza cu multa pofta!
" title="Stiri despre 
Ciocolata se topeste in bain-marie sau la microunde si batoanele, proaspat scoase de la rece, se trec prin aceasta, dupa ce s-a racit la temperatura camerei. Batoanele se pun pe hartie de copt si se asteapta ca ciocolata sa se intareasca. Apoi se savureaza cu multa pofta!
">
Ciocolata se topeste in bain-marie sau la microunde si batoanele, proaspat scoase de la rece, se trec prin aceasta, dupa ce s-a racit la temperatura camerei. Batoanele se pun pe hartie de copt si se asteapta ca ciocolata sa se intareasca. Apoi se savureaza cu multa pofta!
, 
Sursa: gospodini.blogspot.com
" title="Stiri despre

Sursa: gospodini.blogspot.com
">

Sursa: gospodini.blogspot.com