Cronica de Iasi va recomanda o reteta delicioasa: Briose de ciocolata

Ingrediente:
250gr faina
150gr zahar
200ml lapte
50gr unt
150gr ciocolata pentru prajituri(care se poate topi pe foc)
2 lingurite cu praf de copt
un galbenus de ou
Mod de preparare:
Reteta este pentru 16 briose.Intr-o craticioara se rupe ciocolata in cuburi mai mici si se topeste la foc mic.Se adauga untul,zaharul si laptele.Se amesteca pana devine o crema omogena.Se adauga galbenusul si se amesteca bine.Se da deoparte si se lasa se se raceasca pana ajunge la temperatura camerei.Praful de copt se amesteca bine cu faina si se adauga putin cate putin la compozitia de ciocolata,amestecand cu mixerul sau cu un tel.Cu amestecul final se umplu formele de briose,(de hartie sau in tava)se dau la cuptorul preincalzit, si se coc la 180ºC timp de 25,30 min.
Sursa: gustos.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasi va recomanda o reteta delicioasa: Briose de ciocolata
,

Ingrediente:
250gr faina
150gr zahar
200ml lapte
50gr unt
150gr ciocolata pentru prajituri(care se poate topi pe foc)
2 lingurite cu praf de copt
un galbenus de ou
Mod de preparare:
Reteta este pentru 16 briose.Intr-o craticioara se rupe ciocolata in cuburi mai mici si se topeste la foc mic.Se adauga untul,zaharul si laptele.Se amesteca pana devine o crema omogena.Se adauga galbenusul si se amesteca bine.Se da deoparte si se lasa se se raceasca pana ajunge la temperatura camerei.Praful de copt se amesteca bine cu faina si se adauga putin cate putin la compozitia de ciocolata,amestecand cu mixerul sau cu un tel.Cu amestecul final se umplu formele de briose,(de hartie sau in tava)se dau la cuptorul preincalzit, si se coc la 180ºC timp de 25,30 min.
Sursa: gustos.ro
" title="Stiri despre

Ingrediente:
250gr faina
150gr zahar
200ml lapte
50gr unt
150gr ciocolata pentru prajituri(care se poate topi pe foc)
2 lingurite cu praf de copt
un galbenus de ou
Mod de preparare:
Reteta este pentru 16 briose.Intr-o craticioara se rupe ciocolata in cuburi mai mici si se topeste la foc mic.Se adauga untul,zaharul si laptele.Se amesteca pana devine o crema omogena.Se adauga galbenusul si se amesteca bine.Se da deoparte si se lasa se se raceasca pana ajunge la temperatura camerei.Praful de copt se amesteca bine cu faina si se adauga putin cate putin la compozitia de ciocolata,amestecand cu mixerul sau cu un tel.Cu amestecul final se umplu formele de briose,(de hartie sau in tava)se dau la cuptorul preincalzit, si se coc la 180ºC timp de 25,30 min.
Sursa: gustos.ro
">

Ingrediente:
250gr faina
150gr zahar
200ml lapte
50gr unt
150gr ciocolata pentru prajituri(care se poate topi pe foc)
2 lingurite cu praf de copt
un galbenus de ou
Mod de preparare:
Reteta este pentru 16 briose.Intr-o craticioara se rupe ciocolata in cuburi mai mici si se topeste la foc mic.Se adauga untul,zaharul si laptele.Se amesteca pana devine o crema omogena.Se adauga galbenusul si se amesteca bine.Se da deoparte si se lasa se se raceasca pana ajunge la temperatura camerei.Praful de copt se amesteca bine cu faina si se adauga putin cate putin la compozitia de ciocolata,amestecand cu mixerul sau cu un tel.Cu amestecul final se umplu formele de briose,(de hartie sau in tava)se dau la cuptorul preincalzit, si se coc la 180ºC timp de 25,30 min.
Sursa: gustos.ro