A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1749390023.5277.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Briose de ciocolata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
25-10-2011, ora 05:55

Reteta zilei: Briose de ciocolata

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi va recomanda o reteta delicioasa: Briose de ciocolata

Ingrediente:

250gr faina

150gr zahar

200ml lapte

50gr unt

150gr ciocolata pentru prajituri(care se poate topi pe foc)

2 lingurite cu praf de copt

un galbenus de ou

Mod de preparare:

Reteta este pentru 16 briose.Intr-o craticioara se rupe ciocolata in cuburi mai mici si se topeste la foc mic.Se adauga untul,zaharul si laptele.Se amesteca pana devine o crema omogena.Se adauga galbenusul si se amesteca bine.Se da deoparte si se lasa se se raceasca pana ajunge la temperatura camerei.Praful de copt se amesteca bine cu faina si se adauga putin cate putin la compozitia de ciocolata,amestecand cu mixerul sau cu un tel.Cu amestecul final se umplu formele de briose,(de hartie sau in tava)se dau la cuptorul preincalzit, si se coc la 180ºC timp de 25,30 min.

Sursa: gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi va recomanda o reteta delicioasa: Briose de ciocolata

,

Ingrediente:

250gr faina         

150gr zahar        

200ml lapte        

50gr unt              

150gr ciocolata pentru prajituri(care se poate topi pe foc)            

2 lingurite cu praf de copt            

un galbenus de ou          

 

Mod de preparare:

Reteta este pentru 16 briose.Intr-o craticioara se rupe ciocolata in cuburi mai mici si se topeste la foc mic.Se adauga untul,zaharul si laptele.Se amesteca pana devine o crema omogena.Se adauga galbenusul si se amesteca bine.Se da deoparte si se lasa se se raceasca pana ajunge la temperatura camerei.Praful de copt se amesteca bine cu faina si se adauga putin cate putin la compozitia de ciocolata,amestecand cu mixerul sau cu un tel.Cu amestecul final se umplu formele de briose,(de hartie sau in tava)se dau la cuptorul preincalzit, si se coc la 180ºC timp de 25,30 min.

Sursa: gustos.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

250gr faina         

150gr zahar        

200ml lapte        

50gr unt              

150gr ciocolata pentru prajituri(care se poate topi pe foc)            

2 lingurite cu praf de copt            

un galbenus de ou          

 

Mod de preparare:

Reteta este pentru 16 briose.Intr-o craticioara se rupe ciocolata in cuburi mai mici si se topeste la foc mic.Se adauga untul,zaharul si laptele.Se amesteca pana devine o crema omogena.Se adauga galbenusul si se amesteca bine.Se da deoparte si se lasa se se raceasca pana ajunge la temperatura camerei.Praful de copt se amesteca bine cu faina si se adauga putin cate putin la compozitia de ciocolata,amestecand cu mixerul sau cu un tel.Cu amestecul final se umplu formele de briose,(de hartie sau in tava)se dau la cuptorul preincalzit, si se coc la 180ºC timp de 25,30 min.

Sursa: gustos.ro

">

Ingrediente:

250gr faina         

150gr zahar        

200ml lapte        

50gr unt              

150gr ciocolata pentru prajituri(care se poate topi pe foc)            

2 lingurite cu praf de copt            

un galbenus de ou          

 

Mod de preparare:

Reteta este pentru 16 briose.Intr-o craticioara se rupe ciocolata in cuburi mai mici si se topeste la foc mic.Se adauga untul,zaharul si laptele.Se amesteca pana devine o crema omogena.Se adauga galbenusul si se amesteca bine.Se da deoparte si se lasa se se raceasca pana ajunge la temperatura camerei.Praful de copt se amesteca bine cu faina si se adauga putin cate putin la compozitia de ciocolata,amestecand cu mixerul sau cu un tel.Cu amestecul final se umplu formele de briose,(de hartie sau in tava)se dau la cuptorul preincalzit, si se coc la 180ºC timp de 25,30 min.

Sursa: gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii