ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR

CHF 1 CHF = 3.9274 LEI

EUR 1 EUR = 4.6225 LEI

GBP 1 GBP = 5.2672 LEI

MDL 1 MDL = 0.2354 LEI

USD 1 USD = 3.9099 LEI

XAU 1 XAU = 162.7844 LEI

 

AED 1 AED = 1.0645 LEI

AUD 1 AUD = 2.9712 LEI

BGN 1 BGN = 2.3635 LEI

BRL 1 BRL = 1.0632 LEI

CAD 1 CAD = 3.0647 LEI

CHF 1 CHF = 3.9274 LEI

CNY 1 CNY = 0.6140 LEI

CZK 1 CZK = 0.1798 LEI

DKK 1 DKK = 0.6206 LEI

EGP 1 EGP = 0.2182 LEI

EUR 1 EUR = 4.6225 LEI

GBP 1 GBP = 5.2672 LEI

HRK 1 HRK = 0.6259 LEI

HUF 1 HUF = 1.4583 LEI

INR 1 INR = 0.0575 LEI

JPY 1 JPY = 3.5243 LEI

KRW 1 KRW = 0.3637 LEI

MDL 1 MDL = 0.2354 LEI

MXN 1 MXN = 0.1982 LEI

NOK 1 NOK = 0.4868 LEI

NZD 1 NZD = 2.7194 LEI

PLN 1 PLN = 1.0800 LEI

RSD 1 RSD = 0.0391 LEI

RUB 1 RUB = 0.0638 LEI

SEK 1 SEK = 0.4525 LEI

THB 1 THB = 0.1220 LEI

TRY 1 TRY = 0.8562 LEI

UAH 1 UAH = 0.1501 LEI

USD 1 USD = 3.9099 LEI

XAU 1 XAU = 162.7844 LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
18-09-2011, ora 08:08

Reteta zilei: Briose cu ciocolata

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi recomanda: Briose cu ciocolata

Ingrediente:

Pentru briose:

- 3 linguri cacao

- 60 ml apa fierbinte

- 170 g faina

- 1/2 lingurita praf de copt

- 1/2 lingurita bicarbonat alimentar

- 1/4 lingurita sare

- 1 portocala

- 1 oua mari, la temperatura camerei

- 155 g zahar

- 110 ml lapte batut, la temperatura camerei

- 1/2 lingurita esenta de vanilie

- 60 g unt, topit si racit la temperatura camerei

Pentru glazura:

- 170 g ciocolata de menaj, amaruie

- 225 g unt la temperatura camerei

- 200 g zahar pudra

Mod de preparare:

1. Se incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Se captusesc cu forme speciale de hartie 12 forme de briose.

2. Se dizolva praful de cacao in apa fierbinte.

3. Se cern impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Deasupra se rade coaja de la portocala.

4. Se bat bine ouale cu zaharul, apoi se adauga laptele batut, vanilia si cacaua dizolvata. Se adauga apoi untul topit si la urma ingredientele uscate.

5. Aluatul se imparte in mod egal in cele 12 forme de briose.

6. Se dau briosele la copt pentru 15-20 minute. Se lasa sa se raceasca complet in forma.

7. Se prepara glazura: se topeste ciocolata pe baie de aburi, se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se freaca spuma untul cu zaharul, apoi se adauga ciocolata topita.

8. Se decoreaza cu glazura de ciocolata briosele racite complet, apoi se dau la frigider pentru 30 minute, ca sa se intareasca glazura.

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi recomanda: Briose cu ciocolata

,

Ingrediente:

Pentru briose:

- 3 linguri cacao

- 60 ml apa fierbinte

- 170 g faina

- 1/2 lingurita praf de copt

- 1/2 lingurita bicarbonat alimentar

- 1/4 lingurita sare

- 1 portocala

- 1 oua mari, la temperatura camerei

- 155 g zahar

- 110 ml lapte batut, la temperatura camerei

- 1/2 lingurita esenta de vanilie

- 60 g unt, topit si racit la temperatura camerei

Pentru glazura:

- 170 g ciocolata de menaj, amaruie

- 225 g unt la temperatura camerei

- 200 g zahar pudra

Mod de preparare:

1. Se incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Se captusesc cu forme speciale de hartie 12 forme de briose.

2. Se dizolva praful de cacao in apa fierbinte.

3. Se cern impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Deasupra se rade coaja de la portocala.

4. Se bat bine ouale cu zaharul, apoi se adauga laptele batut, vanilia si cacaua dizolvata. Se adauga apoi untul topit si la urma ingredientele uscate.

5. Aluatul se imparte in mod egal in cele 12 forme de briose.

6. Se dau briosele la copt pentru 15-20 minute. Se lasa sa se raceasca complet in forma.

7. Se prepara glazura: se topeste ciocolata pe baie de aburi, se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se freaca spuma untul cu zaharul, apoi se adauga ciocolata topita.

8. Se decoreaza cu glazura de ciocolata briosele racite complet, apoi se dau la frigider pentru 30 minute, ca sa se intareasca glazura.

" title="Stiri despre

Ingrediente:

Pentru briose:

- 3 linguri cacao

- 60 ml apa fierbinte

- 170 g faina

- 1/2 lingurita praf de copt

- 1/2 lingurita bicarbonat alimentar

- 1/4 lingurita sare

- 1 portocala

- 1 oua mari, la temperatura camerei

- 155 g zahar

- 110 ml lapte batut, la temperatura camerei

- 1/2 lingurita esenta de vanilie

- 60 g unt, topit si racit la temperatura camerei

Pentru glazura:

- 170 g ciocolata de menaj, amaruie

- 225 g unt la temperatura camerei

- 200 g zahar pudra

Mod de preparare:

1. Se incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Se captusesc cu forme speciale de hartie 12 forme de briose.

2. Se dizolva praful de cacao in apa fierbinte.

3. Se cern impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Deasupra se rade coaja de la portocala.

4. Se bat bine ouale cu zaharul, apoi se adauga laptele batut, vanilia si cacaua dizolvata. Se adauga apoi untul topit si la urma ingredientele uscate.

5. Aluatul se imparte in mod egal in cele 12 forme de briose.

6. Se dau briosele la copt pentru 15-20 minute. Se lasa sa se raceasca complet in forma.

7. Se prepara glazura: se topeste ciocolata pe baie de aburi, se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se freaca spuma untul cu zaharul, apoi se adauga ciocolata topita.

8. Se decoreaza cu glazura de ciocolata briosele racite complet, apoi se dau la frigider pentru 30 minute, ca sa se intareasca glazura.

">

Ingrediente:

Pentru briose:

- 3 linguri cacao

- 60 ml apa fierbinte

- 170 g faina

- 1/2 lingurita praf de copt

- 1/2 lingurita bicarbonat alimentar

- 1/4 lingurita sare

- 1 portocala

- 1 oua mari, la temperatura camerei

- 155 g zahar

- 110 ml lapte batut, la temperatura camerei

- 1/2 lingurita esenta de vanilie

- 60 g unt, topit si racit la temperatura camerei

Pentru glazura:

- 170 g ciocolata de menaj, amaruie

- 225 g unt la temperatura camerei

- 200 g zahar pudra

Mod de preparare:

1. Se incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Se captusesc cu forme speciale de hartie 12 forme de briose.

2. Se dizolva praful de cacao in apa fierbinte.

3. Se cern impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Deasupra se rade coaja de la portocala.

4. Se bat bine ouale cu zaharul, apoi se adauga laptele batut, vanilia si cacaua dizolvata. Se adauga apoi untul topit si la urma ingredientele uscate.

5. Aluatul se imparte in mod egal in cele 12 forme de briose.

6. Se dau briosele la copt pentru 15-20 minute. Se lasa sa se raceasca complet in forma.

7. Se prepara glazura: se topeste ciocolata pe baie de aburi, se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se freaca spuma untul cu zaharul, apoi se adauga ciocolata topita.

8. Se decoreaza cu glazura de ciocolata briosele racite complet, apoi se dau la frigider pentru 30 minute, ca sa se intareasca glazura.

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (3)  
collamask,  30.03.2018 00:15

Am încercat mai multe produse în diferite forme și mărimi, dar nici unul dintre ei mi-a dat rezultatele pe care am nevoie. Îmi place faptul că nu trebuie să înghiți orice pastila. Cu Eco Slim, mă simt ca și cum aș bea orice lichid normal, deși am avut de a ma familiariza cu gustul de la prima încercare a produsului. Fac exerciții în mod regulat în fiecare săptămână, și am mâncat sănătos de mese, timp de luni de zile. Eco Slim a lucrat perfect pentru nevoile mele și eu sunt foarte mulțumit. Niciodată nu voi ezita sa le spun prietenilor mei despre Eco Slim. Și nu are efecte secundare pentru mine, deci e perfect. el macho in farmacii Cei dintre persoanele ce au folosit Titan Gel au ajuns la rezultatul ca gelul in sine nu reprezinta exact ceva minune, iar cresterea care au vazut-o s-a datorat in principal frecarii penisului care l-au exercitat destul de des. Noutati Iulie: am vazut faptul ca pretul la Titan Gel s-a miscorat putin si ca “s-au mai aratat” cativa producatori pe piata genului acesta de geluri. In legatura cu randamentul produsului tot nu am putut a ajungeconcluzie, deoarece asemanator ca in Noiembrie atunci cand am scris primul update, existasuficiente persoane ce pot zice ca li s-a maritpenisul 2 cm dupa folosirea Titan Gel si alte cateva sute care marturisesc ca pentru acestia, acest gel nu i-a ajutat deloc. www recinziireale.com

   
JustDom,  28.12.2017 20:58

Laboratoire Lilly Cialis Levitra Barato Keflex 750mg Dosage http://costofcial.com - cialis online Finasteride 1 Mg Buy Uk Levitra Sin Receta Zithromax Flu Propecia Alquiler Levitra 10mg 20mg cialis Online Pharmacies In Canada Antibiotics For Sale Discount Secure Ordering Bentyl Merbentyl Medicine Cheapeast Online http://costofcial.com - cialis Generique Propecia 2011

   
MichaelPouro,  11.07.2017 10:04

wh0cd632762 CLONIDINE INSOMNIA Amitriptyline 10 Mg buy effexor

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii