A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1752885197.1522.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Bezele cu migdale si glazura de ciocolata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
10-10-2011, ora 06:10

Reteta zilei: Bezele cu migdale si glazura de ciocolata

Articol de Adelina Florescu

Cronica de Iasi recomanda: Bezele cu migdale si glazura de ciocolata

Ingrediente:

- 2 albusuri

- 225 g zahar pudra

- 175 g migdale macinate fin (pudra)

- 225 g ciocolata amaruie de menaj

Mod de preparare:

Se captusesc 2 tavi cu hartie de copt. Albusurile se bat spuma tare, apoi se incorporeaza, cu o spatula, zaharul si migdalele macinate. Compozitia se pune intr-un pos (cornet) de patiserie prevazut cu forma simpla si se pun, pe tavile pregatite, bastonase lungi de 7 cm, la distanta unele de altele. Se coc 15-20 minute in cuptorul incins in prealabil la 180 grade Celsius. Bezelele trebuie sa fie tari.

Se scufunda dosul fiecarei bezele in ciocolata topita pe baie de aburi, apoi se aseaza pe o hartie de copt sau folie de aluminiu si se lasa pana se intareste ciocolata. Bezelele se decoreaza cu restul de ciocolata topita.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi recomanda: Bezele cu migdale si glazura de ciocolata

,

Ingrediente:

- 2 albusuri

- 225 g zahar pudra

- 175 g migdale macinate fin (pudra)

- 225 g ciocolata amaruie de menaj

Mod de preparare:

Se captusesc 2 tavi cu hartie de copt. Albusurile se bat spuma tare, apoi se incorporeaza, cu o spatula, zaharul si migdalele macinate. Compozitia se pune intr-un pos (cornet) de patiserie prevazut cu forma simpla si se pun, pe tavile pregatite, bastonase lungi de 7 cm, la distanta unele de altele. Se coc 15-20 minute in cuptorul incins in prealabil la 180 grade Celsius. Bezelele trebuie sa fie tari.

Se scufunda dosul fiecarei bezele in ciocolata topita pe baie de aburi, apoi se aseaza pe o hartie de copt sau folie de aluminiu si se lasa pana se intareste ciocolata. Bezelele se decoreaza cu restul de ciocolata topita.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

" title="Stiri despre

Ingrediente:

- 2 albusuri

- 225 g zahar pudra

- 175 g migdale macinate fin (pudra)

- 225 g ciocolata amaruie de menaj

Mod de preparare:

Se captusesc 2 tavi cu hartie de copt. Albusurile se bat spuma tare, apoi se incorporeaza, cu o spatula, zaharul si migdalele macinate. Compozitia se pune intr-un pos (cornet) de patiserie prevazut cu forma simpla si se pun, pe tavile pregatite, bastonase lungi de 7 cm, la distanta unele de altele. Se coc 15-20 minute in cuptorul incins in prealabil la 180 grade Celsius. Bezelele trebuie sa fie tari.

Se scufunda dosul fiecarei bezele in ciocolata topita pe baie de aburi, apoi se aseaza pe o hartie de copt sau folie de aluminiu si se lasa pana se intareste ciocolata. Bezelele se decoreaza cu restul de ciocolata topita.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

">

Ingrediente:

- 2 albusuri

- 225 g zahar pudra

- 175 g migdale macinate fin (pudra)

- 225 g ciocolata amaruie de menaj

Mod de preparare:

Se captusesc 2 tavi cu hartie de copt. Albusurile se bat spuma tare, apoi se incorporeaza, cu o spatula, zaharul si migdalele macinate. Compozitia se pune intr-un pos (cornet) de patiserie prevazut cu forma simpla si se pun, pe tavile pregatite, bastonase lungi de 7 cm, la distanta unele de altele. Se coc 15-20 minute in cuptorul incins in prealabil la 180 grade Celsius. Bezelele trebuie sa fie tari.

Se scufunda dosul fiecarei bezele in ciocolata topita pe baie de aburi, apoi se aseaza pe o hartie de copt sau folie de aluminiu si se lasa pana se intareste ciocolata. Bezelele se decoreaza cu restul de ciocolata topita.

Pofta buna!

Sursa: gustos.ro

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii