Cronica de Iasi recomanda: Bezele cu migdale si glazura de ciocolata

Ingrediente:
- 2 albusuri
- 225 g zahar pudra
- 175 g migdale macinate fin (pudra)
- 225 g ciocolata amaruie de menaj
Mod de preparare:
Se captusesc 2 tavi cu hartie de copt. Albusurile se bat spuma tare, apoi se incorporeaza, cu o spatula, zaharul si migdalele macinate. Compozitia se pune intr-un pos (cornet) de patiserie prevazut cu forma simpla si se pun, pe tavile pregatite, bastonase lungi de 7 cm, la distanta unele de altele. Se coc 15-20 minute in cuptorul incins in prealabil la 180 grade Celsius. Bezelele trebuie sa fie tari.
Se scufunda dosul fiecarei bezele in ciocolata topita pe baie de aburi, apoi se aseaza pe o hartie de copt sau folie de aluminiu si se lasa pana se intareste ciocolata. Bezelele se decoreaza cu restul de ciocolata topita.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro
Tag-uri:
Cronica de Iasi recomanda: Bezele cu migdale si glazura de ciocolata
,

Ingrediente:
- 2 albusuri
- 225 g zahar pudra
- 175 g migdale macinate fin (pudra)
- 225 g ciocolata amaruie de menaj
Mod de preparare:
Se captusesc 2 tavi cu hartie de copt. Albusurile se bat spuma tare, apoi se incorporeaza, cu o spatula, zaharul si migdalele macinate. Compozitia se pune intr-un pos (cornet) de patiserie prevazut cu forma simpla si se pun, pe tavile pregatite, bastonase lungi de 7 cm, la distanta unele de altele. Se coc 15-20 minute in cuptorul incins in prealabil la 180 grade Celsius. Bezelele trebuie sa fie tari.
Se scufunda dosul fiecarei bezele in ciocolata topita pe baie de aburi, apoi se aseaza pe o hartie de copt sau folie de aluminiu si se lasa pana se intareste ciocolata. Bezelele se decoreaza cu restul de ciocolata topita.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro
" title="Stiri despre

Ingrediente:
- 2 albusuri
- 225 g zahar pudra
- 175 g migdale macinate fin (pudra)
- 225 g ciocolata amaruie de menaj
Mod de preparare:
Se captusesc 2 tavi cu hartie de copt. Albusurile se bat spuma tare, apoi se incorporeaza, cu o spatula, zaharul si migdalele macinate. Compozitia se pune intr-un pos (cornet) de patiserie prevazut cu forma simpla si se pun, pe tavile pregatite, bastonase lungi de 7 cm, la distanta unele de altele. Se coc 15-20 minute in cuptorul incins in prealabil la 180 grade Celsius. Bezelele trebuie sa fie tari.
Se scufunda dosul fiecarei bezele in ciocolata topita pe baie de aburi, apoi se aseaza pe o hartie de copt sau folie de aluminiu si se lasa pana se intareste ciocolata. Bezelele se decoreaza cu restul de ciocolata topita.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro
">

Ingrediente:
- 2 albusuri
- 225 g zahar pudra
- 175 g migdale macinate fin (pudra)
- 225 g ciocolata amaruie de menaj
Mod de preparare:
Se captusesc 2 tavi cu hartie de copt. Albusurile se bat spuma tare, apoi se incorporeaza, cu o spatula, zaharul si migdalele macinate. Compozitia se pune intr-un pos (cornet) de patiserie prevazut cu forma simpla si se pun, pe tavile pregatite, bastonase lungi de 7 cm, la distanta unele de altele. Se coc 15-20 minute in cuptorul incins in prealabil la 180 grade Celsius. Bezelele trebuie sa fie tari.
Se scufunda dosul fiecarei bezele in ciocolata topita pe baie de aburi, apoi se aseaza pe o hartie de copt sau folie de aluminiu si se lasa pana se intareste ciocolata. Bezelele se decoreaza cu restul de ciocolata topita.
Pofta buna!
Sursa: gustos.ro