Cronica de Iasi si-a propus astazi sa va codimenteze ziua. Astefel va vom prezenta metoda perfecta, pregatind Aripioare picante.

De ce aveti nevoie?
6-8 aripioare de pui
2 linguri de unt
2 linguri de miere
2 linguri de sos de rosii
CHILLI
piper, sare
condimente pentru pui
Cum preparati?
Se iau aripioarele si se pun la fiert. Intre timp, intr-o tigaie se topeste untul si se adauga treptat mierea si sosul de rosii, amestecand continuu pana la omogenizare. Cand amestecul este unul dens se presara condimentele dupa bunul plac, chilli-ul fiind extreme de important.
Apoi, se ia o cratita si se umple pe jumatate cu apa, se acopera cu capacul pus invers. Acesta se unge cu o lingura de ulei, urmand ca aripioarele gata fierte sa fie asezate peste, fiind treptat unse cu sosul preparat anterior. Cratita se baga in cuptor pentru aproximativ 20 de minute pana cand puiul se rumeneste si devine crocant.
Sursa: gospodini.blogspot.com
Tag-uri:
Cronica de Iasi si-a propus astazi sa va codimenteze ziua. Astefel va vom prezenta metoda perfecta, pregatind Aripioare picante.
,

De ce aveti nevoie?
6-8 aripioare de pui
2 linguri de unt
2 linguri de miere
2 linguri de sos de rosii
CHILLI
piper, sare
condimente pentru pui
Cum preparati?
" title="Stiri despre 
De ce aveti nevoie?
6-8 aripioare de pui
2 linguri de unt
2 linguri de miere
2 linguri de sos de rosii
CHILLI
piper, sare
condimente pentru pui
Cum preparati?
">
De ce aveti nevoie?
6-8 aripioare de pui
2 linguri de unt
2 linguri de miere
2 linguri de sos de rosii
CHILLI
piper, sare
condimente pentru pui
Cum preparati?
,
Se iau aripioarele si se pun la fiert. Intre timp, intr-o tigaie se topeste untul si se adauga treptat mierea si sosul de rosii, amestecand continuu pana la omogenizare. Cand amestecul este unul dens se presara condimentele dupa bunul plac, chilli-ul fiind extreme de important.
Apoi, se ia o cratita si se umple pe jumatate cu apa, se acopera cu capacul pus invers. Acesta se unge cu o lingura de ulei, urmand ca aripioarele gata fierte sa fie asezate peste, fiind treptat unse cu sosul preparat anterior. Cratita se baga in cuptor pentru aproximativ 20 de minute pana cand puiul se rumeneste si devine crocant.
Sursa: gospodini.blogspot.com
" title="Stiri despre

Se iau aripioarele si se pun la fiert. Intre timp, intr-o tigaie se topeste untul si se adauga treptat mierea si sosul de rosii, amestecand continuu pana la omogenizare. Cand amestecul este unul dens se presara condimentele dupa bunul plac, chilli-ul fiind extreme de important.
Apoi, se ia o cratita si se umple pe jumatate cu apa, se acopera cu capacul pus invers. Acesta se unge cu o lingura de ulei, urmand ca aripioarele gata fierte sa fie asezate peste, fiind treptat unse cu sosul preparat anterior. Cratita se baga in cuptor pentru aproximativ 20 de minute pana cand puiul se rumeneste si devine crocant.
Sursa: gospodini.blogspot.com
">

Se iau aripioarele si se pun la fiert. Intre timp, intr-o tigaie se topeste untul si se adauga treptat mierea si sosul de rosii, amestecand continuu pana la omogenizare. Cand amestecul este unul dens se presara condimentele dupa bunul plac, chilli-ul fiind extreme de important.
Apoi, se ia o cratita si se umple pe jumatate cu apa, se acopera cu capacul pus invers. Acesta se unge cu o lingura de ulei, urmand ca aripioarele gata fierte sa fie asezate peste, fiind treptat unse cu sosul preparat anterior. Cratita se baga in cuptor pentru aproximativ 20 de minute pana cand puiul se rumeneste si devine crocant.
Sursa: gospodini.blogspot.com