ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

LIFESTYLE
23-05-2011, ora 03:07

Reteta zilei: Aripioare picante

Articol de Andra Petrariu

Cronica de Iasi si-a propus astazi sa va codimenteze ziua. Astefel va vom prezenta metoda perfecta, pregatind Aripioare picante.

De ce aveti nevoie?

6-8 aripioare de pui

2 linguri de unt

2 linguri de miere

2 linguri de sos de rosii

CHILLI

piper, sare

condimente pentru pui

Cum preparati?

Se iau aripioarele si se pun la fiert. Intre timp, intr-o tigaie se topeste untul si se adauga treptat mierea si sosul de rosii, amestecand continuu pana la omogenizare. Cand amestecul este unul dens se presara condimentele dupa bunul plac, chilli-ul fiind extreme de important.

Apoi, se ia o cratita si se umple pe jumatate cu apa, se acopera cu capacul pus invers. Acesta se unge cu o lingura de ulei, urmand ca aripioarele gata fierte sa fie asezate peste, fiind treptat unse cu sosul preparat anterior. Cratita se baga in cuptor pentru aproximativ 20 de minute pana cand puiul se rumeneste si devine crocant.

Sursa: gospodini.blogspot.com

     
Tag-uri:

Cronica de Iasi si-a propus astazi sa va codimenteze ziua. Astefel va vom prezenta metoda perfecta, pregatind Aripioare picante.

,

De ce aveti nevoie?

 6-8 aripioare de pui

2 linguri de unt

2 linguri de miere

2 linguri de sos de rosii

CHILLI

piper, sare

 condimente pentru pui

Cum preparati?

" title="Stiri despre

De ce aveti nevoie?

 6-8 aripioare de pui

2 linguri de unt

2 linguri de miere

2 linguri de sos de rosii

CHILLI

piper, sare

 condimente pentru pui

Cum preparati?

">

De ce aveti nevoie?

 6-8 aripioare de pui

2 linguri de unt

2 linguri de miere

2 linguri de sos de rosii

CHILLI

piper, sare

 condimente pentru pui

Cum preparati?

, Se iau aripioarele si se pun la fiert. Intre timp, intr-o tigaie se topeste untul si se adauga treptat mierea si sosul de rosii, amestecand continuu pana la omogenizare. Cand amestecul este unul dens se presara condimentele dupa bunul plac, chilli-ul fiind extreme de important.

Apoi, se ia o cratita si se umple pe jumatate cu apa, se acopera cu capacul pus invers. Acesta se unge cu o lingura de ulei, urmand ca aripioarele gata fierte sa fie asezate peste, fiind treptat unse cu sosul preparat anterior. Cratita se baga in cuptor pentru aproximativ 20 de minute pana cand puiul se rumeneste si devine crocant.

 

Sursa: gospodini.blogspot.com

" title="Stiri despre Se iau aripioarele si se pun la fiert. Intre timp, intr-o tigaie se topeste untul si se adauga treptat mierea si sosul de rosii, amestecand continuu pana la omogenizare. Cand amestecul este unul dens se presara condimentele dupa bunul plac, chilli-ul fiind extreme de important.

Apoi, se ia o cratita si se umple pe jumatate cu apa, se acopera cu capacul pus invers. Acesta se unge cu o lingura de ulei, urmand ca aripioarele gata fierte sa fie asezate peste, fiind treptat unse cu sosul preparat anterior. Cratita se baga in cuptor pentru aproximativ 20 de minute pana cand puiul se rumeneste si devine crocant.

 

Sursa: gospodini.blogspot.com

">Se iau aripioarele si se pun la fiert. Intre timp, intr-o tigaie se topeste untul si se adauga treptat mierea si sosul de rosii, amestecand continuu pana la omogenizare. Cand amestecul este unul dens se presara condimentele dupa bunul plac, chilli-ul fiind extreme de important.

Apoi, se ia o cratita si se umple pe jumatate cu apa, se acopera cu capacul pus invers. Acesta se unge cu o lingura de ulei, urmand ca aripioarele gata fierte sa fie asezate peste, fiind treptat unse cu sosul preparat anterior. Cratita se baga in cuptor pentru aproximativ 20 de minute pana cand puiul se rumeneste si devine crocant.

 

Sursa: gospodini.blogspot.com

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii