A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715095571.3186.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Record Day sau Sarbatoarea Muzicii, marcata la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

CULTURA
20-04-2012, ora 12:52

Record Day sau Sarbatoarea Muzicii, marcata la Iasi

Articol de Gianina Petruca

Este ultima sambata din luna Aprilie? Atunci este Record Day, marcata in calendarul iesean de catre Librariile Carturesti.

“Pe 21 aprilie, la Carturesti sarbatorim muzica de la cap la coada: de la sintetizatoare la ukulele, de la cantonete la simfonii, de pe ringul de dans pana in casti, de la Adele pana la Zdob si Zdub. Sarbatoreste Record Store Day plecand acasa cu o sacosa plina cu nostalgii, noutati si, de ce nu, mici placeri vinovate.”, precizeaza organizatorii evenimentului.

Astfel, in zi de sarbatoare, iesenii sunt asteptati cu rafturile pline de “muzici grele si discuri la preturi usoare”.

Record Day este un mod de a celebra cultura din jurul a peste 700 de magazine independente de muzica din SUA si multe altele din intreaga lume. Ziua in care magazinele de muzica, casele de discuri si artistii isi unesc eforturile pentru a sarbatori muzica. Vinyluri, editii speciale si produse promotionale sunt produse special pentru ziua respectiva sute de artisti de peste tot in lume au aparitii speciale si show-uri live cu aceasta ocazie. “Festivitatile” includ reprezentatii live, petreceri, meet & greets cu artisti, body painting si multe altele

Pe 19 aprilie 2008, Metallica a dat startul oficial pentru Record Store Day la Rasputin Music in San Francisco si de atunci, aceasta zi este sarbatorita in fiecare an in a treia sambata din luna Aprilie.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii