A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714167240.8823.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recomandarile zilei, vineri, 20 aprilie: Concert synth-pop/electronica, videoproiectie muzica fado
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
20-04-2012, ora 10:06

Recomandarile zilei, vineri, 20 aprilie: Concert synth-pop/electronica, videoproiectie muzica fado

Articol de Madalina Irimia

Vineri, 20 aprilie, incepand cu ora 21:00, Baia Turceasca devine gazda concertului Hot Casandra [live band], avandu-i in componenta pe Paul Ballo (voce), Radu Teodorescu (clapa) si Mircea Ionita (chitara).

Evenimentul, in premiera pentru Iasi, este organizat de Asociatia Compania FaPt – Fabrica de Arta si Productie Teatrala in parteneriat cu Brain Events si face parte dintr-un program care are ca obiective dezvoltarea unei dinamici artistice si sustinerea formelor alternative si experimentale de arta contemporana, extinderea ideii de arta urbana, prin exploatarea spatiilor neconventionale si formarea unui public spectator-vizitator.

Hot Casandra a lansat un nou videoclip "Hold Me Tight", un featuring cu Bianca Ionescu, cunoscuta soprana a Operei din Bucuresti. Paul Ballo a ales piesa Hold Me Tight ca nou single, cu atat mai mult cu cat Bianca Ionescu este chiar mama sa.

Warm-up-ul evenimentului, ca si after-party-ul, care va avea loc la Clubul Brain din str. Gandu nr.6, va fi asigurat de Christu' & Ilie,accesul la after-partyfiind gratuit pentru posesorii bratarilor de la concert.

Biletele vor fi disponibile in seara evenimentului, la Baia Turceasca si vor putea fi achizitionate la pretul de 15 lei.

Vineri, 20 aprilie 2012, incepand cu ora 19.30, Librariile Carturesti in colaborare cu Casa de Cultura "Mihai Ursachi" vor organiza o videoproiectie a concertele cantaretei portugheze Mariza.

Mariza este o cantareata de fado a carei cariera isi are radacinile in vechiul district Mouraria din Lisabona. Acolo a auzit pentru prima data cantaretii de fado – atat de numerosi incat chipurile si numele lor au fost amestecate, insa amintirea a ramas puternica. De aceea, tributul catre Fernando Mauricio, Carlos do Carmo si Amalia Rodrigues nu trebuie sa surprinda pe nimeni. Desi a experimentat si cu alte genuri muzicale, Mariza ramane dedicata fado-ului.

Invitatul special al evenimentului este George Panzaru.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii