ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
18-05-2012, ora 11:05

Recomandarea zilei, vineri, 18 mai 2012: piesa de teatru „Povesti de familie”

Articol de Madalina Irimia

Teatrul National “ Vasile Alecsandri” invita iesenii la spectacolul "Povesti de familie", vineri, 18 mai, de la ora 19.30, in sala Uzina cu Teatru.

“E normal ca tata sa o bata pe mama! Si e normal ca parintii sa-i bata pe copii!Aceste legi nescrise au guvernat societatea si din nefricire inca o mai fac. In aceasta normalitate traim. E normal sa fim violenti cu fiintele catre care ar trebui sa ne indreptam toata dragostea. E normal sa fim rai. E normal sa distrugem. Este firesc ca tatal sa-si bata familia, este normal sa tradezi, este normal sa-ti fie frica, este normal sa fii umilit, sa fii zgarcit.

Toata aceasta normalitate va naste FRICA. Frica de tata, frica de a fi tu, frica de a fi sarac, frica de a fi singur. Copiii fug de acasa tot de frica si prin joaca lor se intorc de unde au plecat. Fugind de frica, se joaca de-a frica. Si ca de atatea ori in istorie, aceasta frica naste violenta. Prin imitatie, violenta se reproduce de la o generatie la alta si aceste replici vor fi auzite la nesfarsit”,a precizat regizorul Vlad Cepoi.

Din distributie fac parte: Pusa Darie, Ionut Cornila, Daniel Busuioc si Loredana Cosovanu, regia- Vlad Cepoi, scenografia- Gelu Rasca, light design- Petrus Rogojinschi.

Pretul intrarii este de 22 (reduceri elevi, studenti, pensionari), iar biletele se gasesc la Agentia de Bilete a Teatrul National.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii