A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713270670.8536.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recomandarea zilei, sambata, 9 iunie 2012: Targul de merchandise tRock
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
09-06-2012, ora 11:39

Recomandarea zilei, sambata, 9 iunie 2012: Targul de merchandise tRock

Articol de Madalina Irimia

Sambata, 9 iunie, incepand cu ora 10:00, in incinta The Rock Bar din Iasi, va avea loc cea de-a 3-a editie a targului de merchandise si domenii asociate estetic rock si metal, tRock 3 - Editia de Iasi, eveniment organizat de Romanian Thrash Metal Club in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain, cu sprijinul The Rock Bar.

„Construit in jurul unui concept specific underground, si anume tape-trade-ul, tRock isi doreste sa creeze de fiecare data ocazia de a uni pe parcursul unei zile atat distrourile si distribuitorii oficiali de CD/DVD/LP/MC si accesorii dar si colectionarii particulari pasionati de schimb sau vanzari de materiale audio-video noi si second hand.”, au precizat organizatorii.

Desi centrat pe aceasta idee, tRock sprijina si incurajeaza orice domeniu asociat acestei miscari, cum ar fi media, literatura, fotografie, hand-made specific, tatuaj, make-up, film, pictura si altele. In acest sens, tRock ramane deschis pentru participarea oricarui doritor care considera ca profilul acestui targ i se potriveste si isi propune ca dincolo de aspectul comercial inerent sa devina un motor si un exemplu de coeziune intr-o tara a carei scena rock si metal pare sa duca lipsa de aceasta.

Inca de la prima editie targul a beneficiat de suport din partea scenei rock si metal romanesti reprezentate pentru aceasta de Sincarnate, Act si Mighty Owl Prod. care au sustinut ideea oferind participantilor activi la targ bonusuri constand in CD-uri, tricouri, hanorace, etc., lista imbogatindu-se prin participarea special pentru aceasta editie a Cavalleria Events care deja a anuntat un pachet promotional generos pentru festivalul Ghost Fest de la Rasnov ce se va desfasura in perioada 13-14 iulie, dar si cu cea a Festivalului Artmania, prezent la targ cu o oferta similara ce va fi anuntata in scurt timp.

„Desi organizatorii ar fi preferat alte auspicii, sectiunea de film care ar fi trebuit sa fie sarbatorita ca prima participare a acestui domeniu la targ, sta sub semnul funestului , ea fiind dedicata celui care a fost Trondr Nefas, chitarist si vocalist al formatiei norvegiene de black metal Urgehal si un foarte bun prieten al scenei romanesti de metal, disparut dureros de recent dintre noi.”.

Proiectia de aproximativ o ora, constand in filmari din viata si activitatea artistica a lui Trondr, va preceda concertul trupei bucurestene de death metal Sincarnate, concert deschis de formatia locala AIR (Almost In Rage ) si beneficiaza de acordul apropiatilor si al familiei.

In acest moment, lista expozantilor de la tRock este urmatoarea: Beauty of Pain, Bestial Records, Darmoth Distro, Digital records, Twilight 13 Media, Taine Records, Cavaleria Events, Festivalul Artmania, Editura Herg Benet, Axa Valaha Distro, Romanian Thrash Metal Club.

tRock este un concept original marca Romanian Thrash Metal Club.

Accesul la concertul Sincarnate si AIR se va face separat, incepand cu ora 20:00, costul unui bilet fiind 10 lei.

Program:

10:00 Deschidere

19:00 In Memoriam Trondr Nefas

20:00 Concert Sincarnate si AIR

22:30 Inchiderea targului si after-party

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii