A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714163452.1773.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recomandarea zilei, marti, 5 iunie 2012: "Sylvia" si "M-am hotarat sa devin prost", spectacole marca "Festivalul DAR Iasi"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
05-06-2012, ora 11:30

Recomandarea zilei, marti, 5 iunie 2012: "Sylvia" si "M-am hotarat sa devin prost", spectacole marca "Festivalul DAR Iasi"

Articol de Madalina Irimia

In perioada 3 iunie – 8 iunie 2012, va avea loc la Iasi Festivalul de teatru DAR, organizat de Fundatia „Dar din Dar”. In cadrul acestui festival, la Ateneul Tatarasi, respectiv la Teatrul "Luceafarul", vor fi prezentate urmatoarele spectacole:

Marti, 5 Iunie

Spectacolul “Sylvia”, de A. R. Gurney- Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Balcescu” din Bucuresti

Ora 18.00- Ateneul Tatarasi

Regia: Alexandru Jitea

Distributia: Andreea Macelaru-Sofron, Luminita Erga, Lucian Ghimisi, Mihai Marinescu, Ela Ionescu

Durata spectacolului 1 h 50’

Spectacolul de la Centrul Cultural pentru UNESCO "Nicolae Balcescu" regizat de cunoscutul actor Alexandru Jitea reprezinta o premiera in Romania a acestui text.

Cariera stralucita sau modesta a unui actor este hotarata in buna masura de talent, dublat de o munca asidua asupra fiecarui rol, oricat de marunt ar fi el si nu in ultimul rand de sansa. Lucian Ghimisi a adus de fiecare data un aer proaspat in interpretarea lui, o verva naturala care a atras mereu atentia.” (Loreta Popa in „Jurnalul national” – 28.02.2010)

Spectacolul "M-am hotarat sa devin prost" de Martin Page - Teatrul National Timisoara

Ora 20.00, Teatrul Luceafarul – Sala mare

Regia: Antonella Cornici

Distributia: Calin Stanciu jr., Victoria Rusu, Victor Manovici, Malina Manovici, Alina Chelba

Durata spectacolului: 1 h

Antoine, 25 de ani, geniu, se simte exclus din lumea contemporana de insasi inteligenta lui. Deprimat si singur, incearca diferite metode sa devina mai prost, mai aproape de semenii lui, cu alte cuvinte. Porneste pe un drum complet anti-initiatic, incearca sa se integreze: n-a baut in viata lui – vrea sa ia lectii de alcoolism; nu stie ce e moartea – ia lectii de sinucidere. Dar orice problema are o solutie. O poveste plina de haz, M-am hotarat sa devin prost este, dincolo de aspectul autobiografic, o intalnire fascinanta cu psihicul uman.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii