A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713609457.9758.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recomandarea zilei, luni, 30 aprilie: Spectacolul de teatru "Nirvana"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
30-04-2012, ora 11:46

Recomandarea zilei, luni, 30 aprilie: Spectacolul de teatru "Nirvana"

Articol de Madalina Irimia

Teatrul National “ Vasile Alecsandri” invita iesenii la spectacolul “Nirvana”, o piesa scrisa si regizata de Liviu Cristian. Spectacolul va avea loc luni, 30 aprilie, incepand cu ora 19.30, in Sala “Uzina cu Teatru”.

Distributia: Vlad Volf, Cosmin Maxim, Doru Aftanasiu, Andreea Boboc, Gelu Zaharia

Regia: Liviu Cristian

Scenografia: Rodica Arghir

Foto: Liviu Cristian

Muzica live: Life Track

Spectacolul vorbeste despre imposibilitatea pastrarii inocentei in lumea contemporana (romaneasca).

Viata corupe. (Il corupe si pe Toma, personajul central si il apasa. Il determina sa se schimbe iremediabil). Multe dintre religiile si filosofiile lumii si-au propus drept scop atingerea unui echilibru pentru adeptii lor. Fie ca e vorba de un divan al „sufletului cu trupul”, fie ca e vorba de pseudo-religiile new-age sau de configuratia obiectelor in casa aranjata in stil feng-shui etc, toate urmaresc multumirea contributorului/cotizatorului lor, fie el aflat la etajul 10 al unui zgarie-nori sau in varful muntelui intr-o manastire sau in fata contului personal de facebook cu 1000 de prieteni. Si in claustrare, si in vietuirea in multime, omul inocent resimte presiunea lumii care-l inconjoara. Adesea, gradul de inadecvare al lui cu lumea devine coplesitor (ca in Idiotul lui F. Dostoievski). In lectura propusa acestei piese, nu inaintez un manual de utilizare pentru alegerea tipului de religie/filosofie/gandire, ci o retrospectiva pentru sentimentul alienator in fata agresiunii cu care fluxul lumii te obliga sa te transformi. Mai ales in aceasta parte de lume, intr-o continua tranzitie. " (Liviu Cristian)

Pretul unui bilet este de 22 de lei (reduceri elevi, studenti, pensionari).

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii