ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
23-04-2012, ora 10:43

Recomandarea zilei, luni, 23 aprilie: Seara de film german

Articol de Gianina Petruca

Seara de film german – Der Himmel uber Berlin / Cerul deasupra Berlinului (Germania 1987)

Regie: Wim Wenders

Roluri principale: Bruno Ganz, Solveig Dommartin, Otto Sander

Data: Luni, 23 aprilie 2012

Ora: 18:00

Locul: Phoenix Cafe (Piata Unirii, langa BRD)

Luni, 23 aprilie, incepand cu ora 18:00, cafeneaua Phoenix Cafe va fi gazda unei Seri de Film German. Evenimentul este organizat de catre Centrul Cultural German in cadrul seriei de evenimente CafeKultour 2012.

Va fi prezentat filmul Cerul deasupra Berlinului (Der Himmel uber Berlin), in regia lui Wim Wenders, cu Bruno Ganz, Solveig Dommartin si Otto Sander in rolurile principale. Filmul a obtinut numeroase premii printre care si cel pentru regie la Festivalul de Film de la Cannes in 1987.

Actiune: Filmul spune povestea a doi ingeri, Cassiel si Damiel, care au indraznit sa i se impotriveasca lui Dumnezeu, fiind trimisi de catre acesta pe Pamant, in orasul Berlin. Cei doi ingeri nu pot fi vazuti decat de copii si simtiti de orbi. Cand Damiel vine in ajutorul lui Marion (Solveig Dommartin) -o frumoasa acrobata care se teme ca va cadea - ingerul incepe sa-si doreasca lucruri pe care oamenii le considera firesti: sa atinga, sa tina in brate, sa fie vazut. Damian il cunoaste pe actorul american Peter Falk, un personaj misterios care a fost de asemenea inger, si care il asista pe Damian pe parcursul transformarii sale, familiarizandu-l cu micile placeri ale vietii.

Filmul va fi subtitrat in limba romana. Intrarea este libera.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii