A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1722087095.8036.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recomandarea zilei, luni, 21 mai 2012: Piesa de teatru "Pisica Verde"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
21-05-2012, ora 10:31

Recomandarea zilei, luni, 21 mai 2012: Piesa de teatru "Pisica Verde"

Articol de Madalina Irimia

Cea de-a sasea editie a festivalui de teatru profesionist EuroArt Iasi debuteaza astazi cu piesa de teatru Pisica Verde, de Elise Wilk. Reprezentia actorilor de la Teatru'74 Tg. Mures va incepe la ora 20.00, in Cafeneaua Piata Unirii si va avea intrarea libera.

PISICA VERDE, Regia: Rares Budileanu

Durata spectacol: 55 min.

Distributia: Cendana Trifan, Amelia Toaxen, Andreea Terciu, Monika Tompos, Alin Stanciu, Petru Zota.

"Pisica Verde" este povestea a sase adolescenti: Bianca, Dani, Boogie, Roxana, Flori si Robert si a unei seri de Sambata care le va schimba vietile pentru totdeauna.

Lumea lor inseamna cartierul de blocuri din spatele combinatului, scoala, primele iubiri si clubul President, unde merg Sambata seara. Dar lumea lor mai inseamna si ingeri care beau vodca, vraji facute la miezul noptii, pisici verzi care apar in mijlocul intersectiei si pastile colorate pe care le inghiti ca sa uiti.

Este o lume din care parintii lipsesc: fie sunt plecati la munca in strainatate, fie n-au timp, fie copiii sunt nevoiti sa joace rolul parintilor. Toti adolescentii din aceasta poveste se refugiaza in lumi paralele, care par mult mai frumoase si mai suportabile decat cea in care traiesc.

Festivalul de teatru se va desfasura la Iasi in perioada 21 - 27 mai 2012, organizatorul acestui eveniment fiind Asociatia EUROART IASI in parteneriat cu Fundatia Culturala Timpul.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii