A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713614527.2703.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Recomandarea zilei, joi, 31 mai 2012: O calatorie numita iubire - Film italian, in cadrul >Multicolor 2012
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

VIATA IN IASI

RECOMANDARILE ZILEI
31-05-2012, ora 11:39

Recomandarea zilei, joi, 31 mai 2012: O calatorie numita iubire - Film italian, in cadrul >Multicolor 2012

Articol de Madalina Irimia

Intre 28 mai si 3 iunie 2012 Iasiul va fi gazda festival de muzica si film in aer liber >Multicolor. Organizata de Initiativa Erasmus Iasi, editia din acest an are scopul de a promova 7 culturi.

Toate activitatile se vor desfasura in aer liber, tocmai pentru a facilita accesul la aceste culturi unui numar cat mai mare de persoane. Fiecare zi de eveniment va fi dedicata uneia dintre cele 7 tari.

Astfel, in timpul zilei, muzica specifica respectivei tari va fi difuzata atat pe Strada Lapusneanu, cat si in Parcul Copou, iar seara, in parc pe esplanada Casei de Cultura ”Mihai Ursachi” incepand cu ora 21, va fi proiectat un film apartinand acelei culturi, actiunea luand forma unui cinematograf in aer liber.

Programul proiectiilor video din cadrul Multicolor 2012:

Joi, 31 mai:

19.00 - Italia - O calatorie numita iubire (Un viaggio chiamato amore) (2002)

Romantic, dragoste; 96 min.

Regizor: Michele Placido

Scenariu: Sibilla Aleramo, Dino Campana, Michele Placido, Diego Ribon, Heidrun Schleef

Distributie: Laura Morante, Stefano Accorsi, Alessandro Haber etc.

Pentru romanticii de pretutindeni , pentru fanii lui Puccini si a emotiei in stil italian, filmul A Journey Called Love va da lovitura.

In perioada 1916-1918 ni se prezinta o femeie cultivata, incantatoare si independenta, numita Nora. In trecutul ei regasim o familie neobisnuita: mama ei s-a sinucis cand ea era tanara, lasand-o cu multe responsabilitati. Ajunge sa se casatoreasca de tanara, dupa ce este sedusa de un om violent, care o lasa insarcinata si o face nefericita.

La un moment dat se hotaraste sa lase totul, chiar si pe copilul ei pe care il adora pentru a o lua de la capat. In timp ajunge sa locuiasca in Florenta si sa fie inconjurata de oameni educati, care o apreciaza si o considera o buna scriitoare.

Viata ei amoroasa este ca o lunga propozitie plina de relatii scurte, dar intense, pana cand il intalneste pe marele poet Dino Campana. Aparitia lui ii face pe toti ceilalti sa dispara. Dupa o serie de conversatii prin scrisori, ea se hotaraste sa se duca in oraselul Tuscan pentru a-l intalni pe scriitor.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  02.06.2017 10:30

wh0cd1436064 trazodone

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii